Take a fresh look at your lifestyle.

Zwanger worden van een meisje?

Voor de meeste ouders is het geslacht van hun baby van een minder belang dan de gezondheid van hun kleine spruit. Toch zijn er vrouwen (en mannen) die alleen maar een dochter op de wereld willen zetten. Tegenwoordig zijn er speciale klinieken waar men door middel van reageerbuisbevruchting embryo’s van een bepaald geslacht kunnen terugplaatsen in de baarmoeder van de aanstaande moeder. Wanneer je echter niet zo ver wilt gaan, maar toch heel graag een meisje wilt baren dan is het volgende dieet misschien iets voor jou.

single reizen online banner

Dieet

Of dit dieet werkt is niet wetenschappelijk bewezen maar er zijn mensen die erin geloven. Door je eraan te houden zou je volgens de bedenkers tenminste, in dit geval, een meisje moeten krijgen. Wanneer je bijvoorbeeld al een paar zonen hebt en graag een dochter wilt zou je dit dieet kunnen uitproberen. Succes is echter niet verzekerd.

bewust puur banner

Aanbevolen of niet

Het dieet baseert zich op een aantal voedingsmiddelen die wel, of juist niet, aanbevolen worden of zijn toegestaan.

  • Zo is bij dit meisjesdieet water een essentieel onderdeel dat je zeker dient te gebruiken. Het best gebruik je dan water van de merken Hepar en Contrex omdat daar de juiste mineralen in zouden zitten voor het krijgen van een meisje.
  • Door elke dag een glas melk te drinken en zo veel mogelijk verse melkproducten (geen zoute kaas) te eten vergroot je eveneens de kans op een dochter volgens het dieet.
  • Net zoals het eten van vrijwel elk fruit (behalve perzik, abrikoos, ananas, kiwi, avocado, watermeloen, kweepeer, guave en litchi.
  • Ook gedroogde vruchten, geroosterde of gezouten noten, pindas, vijgen, dadels, kokosnoot en kastanjes kun je beter ook niet eten als je graag een meisje krijgt.
  • De meeste groentesoorten kun je eveneens gewoon eten als je zwanger wilt worden van een meisje. Alleen linzen, aardappelen, witte bonen, maïs, erwten (ook gedroogde varianten), sojabonen en bonen kun je beter na de zwangerschap weer op het menu zetten.
  • Bepaalde gedroogde vruchten en noten mag je wel consumeren zoals: ongezouten pindas, walnoten, amandelen, hazelnoten, ongezouten cashewnoten en pecannoten.
  • Verder op het menu van het meisjesdieet staat veel vlees en alleen vis, schaal- en schelpdieren als ze gebakken zijn. Dus geen sushi maar wel rijst of pasta bij het vlees of de vis.
  • Als dranken kun je bij dit dieet beter niet kiezen voor: thee of cola. Maar ook suiker en gebak kun je beter niet gebruiken.
  • Omdat zout geen goede invloed zou hebben op de werking van dieet dien je dit niet te gebruiken. Dus ook niet in kant-en-klaar producten zoals soep, kaas en dergelijke, zelfs wanneer je medicijnen gebruikt dien je middelen met natrium niet te gebruiken (in overleg met je arts natuurlijk).

van asten baby banner

naturaplaza superfoods banner