Take a fresh look at your lifestyle.

Contact

Adverteren bij Beautytrends? Neem contact met ons op

BeautyTrends.be is een online lifestyle magazine met maandelijks bijna 30.000 bezoekers. Wij proberen wekelijks nieuwe lifestyle artikelen te plaatsen en waardevolle content te creëren.

single reizen online banner

Het is mogelijk om op Beautytrends te adverteren om uw eigen product, merk of website meer exposure te geven. Dit kan op een aantal verschillende manieren.

U kunt een algemene advertentie voor een bepaalde tijd afnemen die in de sidebar op iedere pagina getoond wordt. Zo weet u zeker dat uw product, merk of website op iedere pagina en post van Beautytrends getoond wordt.

Ook is het mogelijk een artikel te schrijven of te laten schrijven door ons waarin u uw eigen product, merk of website gaat promoten. Deze artikelen dienen wel van hoogwaardige kwaliteit te zijn en minimaal uit 1000 woorden te bestaan. Er kunnen per artikel twee links geplaatst worden.

Ten derde kunt u een link afnemen in een bestaand artikel op onze website. Dit zijn meer dan 1300 artikelen van hoogwaardige kwaliteit in diverse lifestyle categorieën. Deze link kan dan verwijzen naar uw eigen website of webshop.

Wij staan vrijwel alle onderwerpen toe omdat lifestyle ook heel veel diverse onderwerpen omvat. Er kunnen uitzonderingen plaatsvinden die wij niet goed kunnen keuren. Deze worden bij de aanvraag overwogen en aan u mede gedeeld.

Heeft u interesse in adverteren op onze website of heeft u andere vragen of opmerkingen, dan kunt u met ons contact opnemen via het volgende e-mail adres: sales@beautytrends.be

naturaplaza superfoods banner