Take a fresh look at your lifestyle.

Zwangerschapsmode 2013

Indien je in verwachting bent en in deze negen maanden er stijlvol en modieus bij wilt lopen dan kun je beter goed op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van zwangerschapsmode. Het is overigens niet alleen handig om te weten wat er erg hip is in 2013 maar ook waar goede zwangerschapskleding verder aan dient te voldoen.

single reizen online banner

Laatste modetrends.

In tegenstelling tot in het verleden, toen vrijwel elke zwangere vrouw in een enorme soepjurk rondliep, kun je tegenwoordig nog helemaal mee doen met de laatste trends op modegebied, ook als je in verwachting bent. Een heleboel ontwerpers en producenten van zwangerschapskleding spelen dan ook volledig in op de hippe modetrends op een bepaald moment. Hierdoor zal ook een zwangere vrouw er jong, hip en volgens de laatste mode bij kunnen lopen.

bewust puur banner

2013

In dit jaar kun je eigenlijk nog steeds van alles dragen om er trendy uit te zien. Vrolijke jurkjes of rokjes met een bloemen- of streepjesprint, maar ook lieve pasteltinten zijn helemaal in. Daarnaast zijn er dit jaar veel neonkleurige kledingstukken in de mode waardoor je als zwangere vrouw nog meer lijkt te stralen.
Wat je ook kiest, van stoer tot stijlvol of van romantisch tot supertrendy, alles lijkt dit jaar te kunnen. Of je dus van felle kleuren houdt of het liever wilt beperken tot basic zwart het kan gewoon zonder dat je er ouderwets of mode onbewust bijloopt. Bovendien zie je dit jaar ook dat er totaal verschillende stijlen gecombineerd worden.

Confectiemode

Vrijwel alle stijlen die je ook ziet in de confectiemode, zijn eveneens terug te vinden in een variant voor zwangeren. Een leuk T-shirt op een spijkerbroek of –rok, een lief bedrukt jurkje, een comfortabele tuniek of een elegante blouse, het is allemaal ook voor zwangere vrouwen verkrijgbaar. De meeste grote kledingmerken hebben immers ook hun eigen positiekledinglijn op de markt gebracht. Veel grotere winkelketens hebben om die reden ook een aparte afdeling voor zwangerschapskleding. Je kunt dus gewoon kleding blijven kopen in de stijl die je ook voor je zwangerschap leuk vond en vaak ook nog van een merk dat voor jou vertrouwd is.

naturaplaza superfoods banner