Take a fresh look at your lifestyle.

Zwangerschapshypnose

Steeds meer vrouwen willen graag op een natuurlijke wijze bevallen en het liefst een geboorte die harmonieus verloopt zonder al te veel pijn. Maar ook het maken van een goed contact met je baby voor, tijdens en uiteraard na de bevalling, wordt als zeer prettig ervaren. Op die manier zal je kindje immers een schitterende en fijne start krijgen op deze wereld. Door het volgen van een cursus zwangerschapshypnose kun je aan al deze facetten aspecten gaan werken en de zwangerschap en bevalling voor jou en je kindje zo ontspannen mogelijk maken.

vitaminstore gezond leven banner

Vertrouwen

Door met vertrouwen naar je lichaam te luisteren, maar ook naar dat van je kleintje, zul je na afloop van de bevalling op een plezierige wijze terug kunnen blikken op deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus zwangerschapshypnose ben je uiteraard van harte welkom samen met je partner. Zo is het mogelijk om samen de bevalling voor te bereiden of nieuwe manier aanleren om je beter te kunnen ontspannen. Gedurende de cursus wordt je eveneens geleerd hoe je op een goede manier kunt ademhalen, je bepaalde angsten los kunt laten en meer vertrouwen in jezelf op kunt bouwen. Misschien heb je namelijk voorheen een bevalling doorgemaakt die alles behalve prettig was en wil je dit niet nog een keer meemaken.

bewust puur banner

De cursus is speciaal opgezet voor zwangere vrouwen en hun partners en dus anders dan de hypnosecursussen voor niet-zwangeren. Er zal worden gekeken naar de behoeftes die jezelf hebt en er zullen adviezen worden gegeven die op jou specifieke situatie van toepassing zullen zijn. Bovendien zul je andere, en vaak ook meer, handvatten aangereikt krijgen dan bijvoorbeeld bij een gewone cursus zwangerschapsyoga of -gymnastiek.

Voorbereiding

De cursus zwangerschapshypnose is gebaseerd op het idee dat een zwangere vrouw op een juiste manier moet worden voorbereid op de bevalling die komen gaat. Dit geldt niet alleen voor haar lichaam maar zeker ook voor haar geest. Verder zal ook aan haar emotionele- en spirituele vlak aandacht worden besteed zodat ook hier een goede balans zal zijn op het moment dat de bevalling zich aandient. De kans dat je een aanzienlijk eenvoudiger, rustiger en harmonieuzere bevalling zult doormaken is dan ook erg groot. Je leert bijvoorbeeld beter om de pijn, die bij elke bevalling aanwezig zal zijn, op een goede manier op te vangen. Verder zul je jezelf tussen de weeën door beter kunnen ontspannen en soms zelfs wat uitrusten zodat je extra kracht op kunt doen om deze zware klus te volbrengen.

naturaplaza superfoods banner