Take a fresh look at your lifestyle.

Ouderschap, een mooi avontuur

Moeder of vader worden. Het is misschien wel het grootste avontuur dat er bestaat.
Het ouderschap is een weg vol mijlpalen, kostbare momenten en onvergetelijke reizen – te beginnen bij de eerste rit van het ziekenhuis naar huis. Het is belangrijk voor kersverse ouders om zich al meteen ondersteund te voelen. Vanaf de allereerste dag  … en alle dagen daarna.

single reizen online banner

Je gaat op zoek naar betrouwbare oplossingen waarmee je jouw kinderen veilig en comfortabel kan meenemen op jullie gezamenlijke reis.  Autostoeltjes en kinderwagens die slim zijn ontworpen en makkelijk in gebruik.

Maxi-Cosi helpt graag vanaf het prille begin tot het eerste ritje en stelt je voor aan haar nieuwste wandelwagen Nova.

 

We begrijpen dat de wandelwagen van jouw keuze helemaal moet aansluiten bij jouw smaak. De Nova is daarom verkrijgbaar in eigentijdse kleuren zoals Nomad Black, Blue, Grey, Brown, Sand en Sparkling Grey. Met een mat zwart, metal grey of metal silver frame. De leder-look duwstang en het unieke ontwerp zorgen voor een stoere moderne uitstraling.

Je kan zelf kiezen of je liever 3 of 4 wielen onder de wandelwagen wil. De bijpassende accessoires zoals de uitgebreide verzorgingstas, parasol, maar ook de 2-in-1 voetenzak maken de Nova helemaal af!

bewust puur banner

Samen nieuwe terreinen verkennen

Met zijn grote, schokdempende wielen met anti-lek banden past de Nova wandelwagen zich soepel aan bij al je reisplannen en aan elk terrein. Het unieke handsfree inklapsysteem is wel de makkelijkste oplossing: één druk op het voetpedaal en de wandelwagen is ingeklapt.

Dankzij de extra goed gevoerde ergonomische zitting zit je kindje lekker zacht. De Nova is een perfecte match met de Oria reiswieg en Maxi-Cosi autostoeltjes, dus je hebt een stijlvol en flexibel reissysteem dat vele jaren mee gaat.

Op stap!

En nu erop uit! Ontdek de wereld samen met je baby en maak van elk gezinsuitstapje een avontuur.

Ben je er klaar voor? Lees dan snel een paar tips voor een dagje uit!

Wat dacht je van een dagje naar Planckendael of de Antwerpse Zoo, Plopsaland of de nieuwe attractie Symbolica in de Efteling? Of je kan heerlijk met je kindje naar de Kalmthoutse Heide, de Lommelse Sahara of de meren van Eau d’Heure in Wallonië.
Iets dichter bij huis?  Ga naar een park of speeltuin in de buurt om lekker in de zandbak te spelen.

naturaplaza superfoods banner