Take a fresh look at your lifestyle.

Cosmetische tandheelkunde

Er zijn zoveel tandartsen en praktijken in een grote stad als Amsterdam dat je altijd in je eigen wijk een tandarts kunt vinden. Of je nu in de buurt van het Vondelpark of de Kalverstraat woont, er is altijd een praktijk bij jou in de buurt. Zo kun je zoeken op tandarts Amsterdam Oost als je daar woont of werkt. Zij bieden tandheelkundige zorg aan patiënten die bij hun praktijk staan ingeschreven.

single reizen online banner

De meeste tandartspraktijken zijn elke werkdag open. Sommige bieden ook een avondspreekuur of een consult op zaterdagochtend. Grote praktijken bieden vaak meer diensten dan alleen een tandarts. Enkele opties die hier worden aangeboden omvatten het reinigen en/of bleken van tanden, implantaten en facings. Daarnaast bieden sommige praktijken ook orthodontische behandelingen aan doordat ze een orthodontist in dienst hebben.

tandarts orthodontie

Op zoek naar een tandarts in Den Haag

Een gerenommeerde tandarts Den Haag vind je online. Heb je een tandarts nodig voor een specifieke ingreep? Of ben je nieuw in de regio en op zoek naar een tandartspraktijk in de buurt? In een grote stad als Den Haag zijn de meeste specialiteiten vertegenwoordigd en er zit dus altijd een praktijk bij jou in de buurt. Let bij het zoeken naar een nieuwe tandarts onder andere op de openingstijden van de praktijk, de geboden diensten en hoe ze de weekenddiensten hebben geregeld.

bewust puur banner

Tandpasta

Sommige tandartsen en praktijken verkopen diverse tandheelkundige benodigdheden. Op een dagelijkse basis tandenpoetsen is essentieel voor de verzorging van je gebit. Tegenwoordig is er een enorme verscheidenheid aan producten om uit te kiezen. Er zijn bijvoorbeeld al gangpaden vol met verschillende soorten tandpasta. Elk probleem heeft een tandpasta die je kan helpen dit te bestrijden. Zo zijn er verschillende soorten tandpasta voor mensen met gevoelige tanden.

tanden poetsen

Daarnaast zijn er producten die je kunnen helpen om je tanden extra goed te reinigen en dus lichter te maken. Deze worden whitening genoemd. Ook hierin zijn weer verschillende merken beschikbaar. Sommige merken bieden gentle whitening aan. Deze zijn onder andere geschikt om je gebleekte tanden zo lang mogelijk wit te houden. Wat zit er in tandpasta? Meestal zitten er bestanddelen in die cariës tegengaan evenals conserveermiddel, geurstoffen en verdikkingsmiddel. Fluor wordt tegenwoordig steeds vaker negatief gezien. Hierdoor komen er steeds meer natuurlijke tandpasta’s op de markt.

Er is meer bekend over hoe stoffen zoals fluor werken en hoe ze de algehele gezondheid beïnvloeden. De chemicaliën in tandpasta worden opgenomen door het slijmvlies van het lichaam. Van fluoride wordt gedacht dat een te hoge dosering het het centrale zenuwstelsel kan schaden. Daarom kiezen consumenten steeds vaker voor fluoridevrije natuurlijke tandpasta.

naturaplaza superfoods banner