Take a fresh look at your lifestyle.

3 mooie ontwikkelingen voor beautyland!

Ons uiterlijk is al decennialang ontzettend belangrijk voor ons. Het is dan ook te verwachten dat de ontwikkelingen op het gebied van beauty zich na elkaar blijven opvolgen. Ons uiterlijk is immers belangrijk voor iedereen en bedrijven proberen hier maar al te graag op in te spelen. Nu zijn er de afgelopen jaren enkele producten ontwikkeld die baanbrekend zijn als het gaat om beauty. Omdat deze ontwikkelingen redelijk nieuw zijn vertellen we je in deze blog meer over 3 van deze ontwikkelingen.

single reizen online banner

Olaplex

Olaplex is een relatief nieuw merk als het gaat om haarverzorging. Toch weten we zo goed als zeker dat dit merk de komende decennia een vooraanstaand haarverzorgingsmerk zal blijven. De formule waar de shampoo mee gemaakt is, is namelijk uniek in haar soort en zorgt voor een sublieme verzorging van het haar. De meeste vrouwen willen na het gebruik van Olaplex nooit weer anders. De shampoo zorgt er namelijk voor dat de haarpuntjes tot in de kern verzorgd worden waardoor de gehele haardos er voller en gezonder uit ziet.

natuurlijke shampoo bar

bewust puur banner

Oliën

Er zijn de afgelopen jaren meer en meer oliën op de markt gekomen die voor veel bewondering in beautyland hebben gezorgd. Denk hierbij aan rozenbottelolie, castorolie en bijvoorbeeld arganolie. Het unieke van deze oliën is dat ze niet alleen verzorgend zijn, maar tot op zekere hoogte ook herstellend kunnen zijn. Zo kunnen deze oliën littekens, striae en andere oneffenheden op de huid doen verdwijnen. Nu geeft het helaas geen gegarandeerd effect, maar de oliën helpen in ieder geval met het mooier maken van de oneffenheden. In sommige gevallen is volledige verdwijning overigens wel mogelijk! Naast het helende effect hebben de oliën ook een zeer verzorgend effect. Je zult merken dat je huid al snel gezonder wordt en hierdoor ook een stuk mooier oogt.

stoppen met roken

Stoppen met roken

We weten allemaal natuurlijk dat roken funest is voor het uiterlijk. Gelukkig is het met de opkomst van de e sigaret een stuk gemakkelijk geworden om te stoppen met roken. Als je kiest voor het e sigaret kopen van mr-joy.be en daardoor kan stoppen met roken, dan krijg een stuk minder teer en andere stoffen binnen die vrijkomen bij de verbranding van een sigaret. Deze stoffen zijn funest voor je huid, haar en je algemene uitstraling. Je zult dus al snel merken dat het online e liquid kopen mr-joy.be er voor zal zorgen dat je uitstraling op een positieve manier zal veranderen.

naturaplaza superfoods banner