Take a fresh look at your lifestyle.

Babykleding

Wanneer je op zoek gaat naar babykleertjes dan zul je merken dat er een overweldigend aanbod is aan schattige, lieve en stoere babymode. Niet alleen in reguliere winkels maar tegenwoordig ook volop in webshops op het internet. Door de enorme keuze zou je bijna vergeten dat de kleertjes bedoeld zijn om je baby warm te houden en te beschermen tegen lage temperaturen. Zo is een erg belangrijk kledingstuk voor een pasgeboren baby een mutsje om het grootste warmteverlies tegen te gaan.

single reizen online banner

Winkelen

Of je nu in een reguliere winkel of in een webshop babykleertjes koopt, de aanschaf van de juiste maat is erg belangrijk. Hierbij is de lichaamslengte van je baby een belangrijk uitgangspunt. Meestal is het niet nodig om de taille en de heupmaten van je baby op te meten want de lengte van het lichaam is doorgaans ook de goede kledingmaat. Belangrijk om te weten als je in een webshop babykleertjes koopt: er kunnen niet alleen kosten in rekening worden gebracht voor het toesturen maar ook voor het eventueel retourneren ervan.

Premature kleertjes

Indien je baby te vroeg ter wereld is gekomen kan het lastig zijn om passende kleertjes te vinden. Toch zijn op het internet een aantal webshop die zich toe hebben gelegd op het ontwerpen en verkopen van kleding voor premature baby’s. Deze kleertjes zijn niet alleen extra klein maar zijn ook voorzien van extra openingen voor bijvoorbeeld slangetjes van een infuus waarop je kindje is aangesloten.

bewust puur banner

Rompertjes

In de regel wordt de onderkleding van een baby gevormd door een zogenaamd rompertje. Dit is een soort hemdpakje dat aan de onderkant voorzien is van een aantal drukknoopjes. Dit maakt het verschonen van de luier een stuk eenvoudiger omdat je zo niet alle kleertjes hoeft uit te doen. Tegenwoordig zijn er rompertjes te koop in allerlei kleuren, soorten en maten. Met of zonder print en desgewenst met een eigen tekst of opdruk. Bij de aanschaf van een rompertje moet je goed letten op de pasvorm. Wanneer het broekje namelijk te slap om de billetjes hangt dan bestaat er een kans dat er kou bij het ruggetje kan komen.

Schoentjes

Zeker in de eerste maanden heeft de baby geen echte schoentjes nodig. De voetjes kun je prima warm houden met sokjes of slofjes. Wanneer je kindje gaat staan kan het zinvol zijn om schoentjes aan te geven met het oog op uitglijden. Pas op het ogenblik dat je kind begint te lopen zijn stevige schoentjes essentieel voor een goede ondersteuning van de voetjes.

Jasje

De eerste weken na de geboorte zul je nog niet vaak naar buiten gaan met je baby. Een vestje kan dan vaak voldoende zijn omdat je baby toch nog vaak in een warme doek of onder een dekentje ligt.

naturaplaza superfoods banner