Take a fresh look at your lifestyle.

Ontwerp zelf kaartjes om geboorte creatief aan te kondigen!

Op het ogenblik dat je baby is geboren dan wil je natuurlijk iedereen op de hoogte brengen van dit heugelijke feit. Als je dat ook nog op een unieke en originele manier wilt doen dan is het zelf ontwerpen van een geboortekaartje iets voor jou.

single reizen online banner

Internet

Op steeds meer websites op het internet kun je eenvoudig zelf geboortekaartjes ontwerpen. Hiervoor kun je desgewenst een foto van je kleine spruit gebruiken of er een persoonlijke touch aangeven. Op die manier wordt het geboortekaartje niet alleen een originele aankondiging maar ook een iets unieks. Wanneer je bijvoorbeeld helemaal gek bent van een bepaalde sport of hobby dan zou je daarvan elementen in het geboortekaartje kunnen verwerken. Dit geldt natuurlijk ook als je al oudere kinderen hebt.

Op het internet zijn overigens verschillende soorten websites te vinden waar je geboortekaartjes ook kunt laten afdrukken. Deze heb je dan meestal binnen enkele dagen in huis. Bij andere websites wordt je echter de mogelijkheid geboden om zelf de afdrukken te maken. Uiteraard zul je dan over een goede printer en het juiste papier moeten beschikken.

bewust puur banner

Zelf knutselen

Als je geen gebruik wilt maken van websites op het internet, om een geboortekaartje te ontwerpen, dan kun je ook zelf gaan knutselen. Dit kun je doen achter je pc maar even goed met allerlei verschillende knutselmaterialen. Ook in deze gevallen kun je jezelf weer helemaal uitleven en zo een kaartje maken dat aansluit bij jouw voorkeur, interesses en smaak.

Indien je al oudere kinderen hebt dan kun je ook een tekening gebruiken die zij hebben gemaakt of vlak na geboorte een foto van je kroost maken en deze als basis voor het geboortekaartje inzetten. Indien je foto’s wilt gebruiken dan zijn er vandaag de dag steeds meer winkels waar een zogenaamde snelle afdrukservice mogelijk is. Je hebt dan je afdrukken al binnen een dag, en soms al binnen een uur, in handen.

Formaat

Maar welke manier je ook wilt gaan gebruiken om je geboortekaartje te maken, in alle gevallen dien je rekening te houden met de maten die door de postbezorger zijn opgegeven. Een kaartje moet namelijk wel gewoon door de brievenbus kunnen. Verder zul je erop moeten letten dat je niet te dikke versierselen gebruikt op de geboortekaartjes. Deze kunnen namelijk tijdens het bezorgen beschadigen of losraken en dat zou natuurlijk erg jammer zijn. Je wilt immers dat iedereen een onbeschadigde aankondiging krijgt van één van de mooiste gebeurtenissen in je leven.

naturaplaza superfoods banner