Take a fresh look at your lifestyle.

De leukste trends in LED verlichting

De leukste trends in ledverlichting

Leuke LED verlichtingInmiddels zijn led lampen volkomen ingeburgerd en worden ze in vrijwel ieder huis gebruikt. Led lampen zijn betaalbaar als je kijkt naar het verbruik en de veel langere levensduur. Heb jij thuis nog gloeilampen? Vervang ze dan door led, de prijs verdien je probleemloos terug door het veel lagere energieverbruik. Als je gloeilampen gaat vervangen door led lampen, let er dan wel op dat deze niet gedimd kunnen worden met een standaard dimmer, maar dat je daarvoor een nieuwe dimmer moet aanschaffen. De nieuwe trends in lampen voor 2021 zijn:

single reizen online banner

1. Slimme verlichting

Het Internet of Things komt steeds dichterbij. Bij verlichting is veel mogelijk op een eenvoudige manier. Zo regel van afstand wanneer de verlichting aangaat maar je kan uiteraard ook een timer gebruiken of een automatische dimmer als je Netflix gaat kijken. De slimme verlichting beschikt over een sensor om zelf zaken te kunnen beoordelen en chips om jouw besluiten te kunnen uitvoeren. Blijf niet achter en ga voor de slimme verlichting.

2. Organische vormen

Een echte hit in 2021 is de flower lamp. Er zijn diverse types waarbij het belangrijkste kenmerk is dat ze uit bloemblaadjes zijn opgebouwd. Net zoals bij echte bloemen kan jij kiezen welke bloem en kleur het beste bij jou past. Maar er is ook een groot aantal andere modellen in hout, steen of metaal. Combineer deze met betaalbare led lampen en je haalt een juweeltje in huis. Een mooie optie voor wie van vintage houdt is een gloeidraad verlichting in glas. Ga je voor modern en strak dan zijn er ringen verlicht met LED die een bijzonder beeld bieden.

bewust puur banner

3. Natuurlijke materialen

Met led verlichting draag je al bij aan een beter milieu. Je verbruikt minder energie en omdat een dergelijke verlichting jaren meegaat, hoef je ook minder belastend materiaal in te leveren. Daarbij kan je nog extra bijdragen door lampen te kopen van natuurlijke materialen. Rotan hanglampen zijn helemaal in en passen in ieder soort interieur. Dat geldt zeker voor een staande lamp waarin bamboe en metaal wordt gecombineerd. Hout, staal, steen en glas vormen de basis voor een nieuwe reeks van lampen gebaseerd op de ideeën van de grote ontwerpers van onze tijd. Het vraagt minder grondstoffen uit de natuur en levert materialen die weer hergebruikt kunnen worden. Echt een dubbele bijdrage aan het milieu.

4. Gouden lampen

Trendy LED VerlichtingGoud is al een tijdje een trend in diverse interieur-opties. In 2021 gaan het ook worden in de verlichting. Misschien als een stoere vloerlamp of juist een elegante hanglamp boven de eettafel. Goud is een veelzijdige optie omdat het past in een strak Scandinavisch interieur maar ook in een veelkleurig romantische inrichting. Met goud kan je eenvoudig combineren. Donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw passen perfect bij een goudkleur.

Heb je al ideeën opgedaan om jouw verlichting aan te passen aan de trends van vandaag? Kies in ieder geval voor moderne led verlichting. Denk aan jou portemonnee en het milieu en geniet van de vele opties. Met de juiste verlichting fris je je huis meteen op.

naturaplaza superfoods banner