Take a fresh look at your lifestyle.

Fris je woning morgen al op!

Kan je woning wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan is dit het moment om te investeren in prachtige deurkrukken, het aanbrengen van tochtstrippen en een binnenkomst waar je absoluut trots op kunt zijn. En vandaag besteld is morgen al in huis!

single reizen online banner

De deurkrukken van een binnen- en buitendeur kunnen absoluut het verschil maken en zorgen voor een frisse uitstraling van een woning.

Zeker als het deurbeslag al een tijdje mee gaat en toe is aan vervanging. Samen met het aanbrengen van tochtstrippen om de warmte of koelte in huis te houden ben je verzekerd van een duurzame aanpak die je ook nog eens veel voordeel zal opleveren.

Begin vandaag met bestellen zodat je morgen al aan de slag kunt met jouw project.
Over deurkrukken is goed nagedacht zodat ze lekker in de hand liggen en een uitstraling hebben die goed bij de omgeving, interieur of je persoonlijke smaak past. En dat is precies wat je nodig hebt als het om verfrissen van een woning gaat.

Wist je trouwens dat wij inmiddels meer dan 4000 artikelen online hebben staan. Daarmee ben je dus altijd verzekerd dat je de leukste ideeën werkelijkheid kan laten worden.

Nieuwe deurkrukken frissen je woning op

Door het monteren van een deurkruk geef je elke deur een eigen uitstraling. Het is ook de deurkruk die als eerste opvalt bij binnenkomst of verlaten van een woning. Ook gasten krijgen deze indruk mee wat een goede keuze nog belangrijker maakt.
Er zijn deurkrukken in verschillende soorten, maten, materialen en vormen te koop.

Waar de een kiest voor een prachtig moderne rvs-uitstraling past de ander een klassiek koperen uitstraling beter. Het is dus goed om bij je keuze goed te weten waar je rekening mee moet houden als je een keuze maakt.

Om een woning prachtig in balans te maken is het goed om de deurkrukken van binnen- en buitendeuren goed op elkaar aan te passen. Je kunt dit doen door de materiaalkeuze van te matchen of rekening te houden met de vormen.

Duurzame materialen van absolute topmerken

Als je op zoek bent naar een deurkruk waarover tot in de kleinste details is nagedacht bieden wij de beste merken aan. De gebruikte materialen zijn duurzaam en de greep is absoluut fenomenaal te noemen.

Doordat er goed nagedacht is over de grepen, bediening en materialen zijn deze soepel te bedienen en gemakkelijk te monteren.
Zo bestaat ons assortiment uit merken als JNF, Requetti en Bonomi welke bekend staan om hun de ontwerpen, stijlen en materiaalgebruik.

Je bent er dus van verzekerd dat je altijd een deurkruk koopt die bij je past en van absolute kwaliteit is. Je krijgt niet voor niets een unieke garantie van maar liefst 3 jaar bij ons. Omdat wij achter onze merken staan.

Maak je woning energiezuiniger met tochtstrippen

De tochtstrip is een makkelijke manier de isolatie van deuren te verbeteren. Je kunt ze in een enkele handeling plaatsen en je merkt er verder weinig van behalve de lagere energie kosten. Want zonder tochtstrippen bij deuren kan er tot wel 18% van alle warmte zonder moeite verloren gaan.

Ook wanneer er al tochtstrippen op de deurposten gemonteerd zijn is het raadzaam om deze te controleren en waar nodig te vervangen. Je kunt je voorstellen dat een tochtstrip veel te voordeuren krijgt wat zorgt voor een mindere werking.

bewust puur banner

Voor brievenbussen zijn er ook praktische oplossingen die tocht zullen voorkomen. Van de minderbekende tochtklep tot borstels of een combinatie. Door een brievenbus kan zeker op alle koudere dagen veel warmte verloren gaan.

Het is daarom ook raadzaam om deze goed te isoleren met de een tochtklep.

Waar moet ik op letten bij het kopen van tochtstrippen?

Wij hebben een groot aanbod van verschillende soorten en toepassingen als het om de tochtstrip gaat. De afweging die je als eerste kunt maken is de montage. De zelfklevende strips zijn ontzettend handig en eenvoudig te monteren.

Wanneer er een specifieke groef voor de tochtstrip aanwezig is kun je beter overwegen om een andere keuze te maken waardoor je de stip in de sponning kunt monteren.
Je kunt de tochtstrip ook bij ramen toepassen waardoor je extra besparing kan behalen. De deur zelf goed isoleren en tochtvrij maken levert je al 18% besparing op.

Neem je de ramen ook mee dan kan de besparing zelfs oplopen tot 40%! Daarmee kun je dus veel geld verdienen waardoor investeren in tochtstrippen zeker lonend kan zijn.
Zo zie je direct welke kleine veranderingen een grote invloed kunnen hebben!

Verduurzamen van een woning in coronatijd

Door de corona in Nederland en veel vakantielanden besluiten veel mensen om dit jaar niet op vakantie te gaan. Dat is natuurlijk ontzettend jammer maar biedt wel mogelijkheden om te investeren in je woning zodat deze weer helemaal fris is en klaar voor de winter.

Je hebt naast veel meer tijd om te besteden ook nog eens meer geld waardoor je meer kunt investeren aan de uitstraling, duurzaamheid en het thuisgevoel. Je kunt veel aanpassingen als het om deurbeslag, verduurzamen of verfrissen zelf uitvoeren.

Daarmee bespaar je dan ook weer kosten waardoor de corona tijd zeker ook positief kan zijn voor huizeneigenaren die toe zijn aan veranderingen en verfrissing.

Investeren in een frisse woning tijdens coronatijd

Een investering in je woning tijdens coronatijd levert je veel meer woongenot op. Maar het kan je dus ook veel energiebesparing opleveren. Vaak zijn het de kleine dingen die het langst blijven liggen en uiteindelijk niet meer gebeuren.

Nu je in deze tijd veel ruimte en tijd hebt om ze aan te pakken is dit zeker een goed moment.
Je kunt deze tijd dus prima gebruiken om eens flink aan de weg te timmeren en van je woning een project te maken.

Je kunt kiezen voor de uitstraling die je woning hebt of het isoleren van een woning om uiteindelijk geld te besparen.

En al die inspanningen die je doet om je woongenot te verbeteren door een frisse uitstraling en lagere energielasten zijn het absoluut waard.

Wist je trouwens dat wij een prachtig assortiment online hebben staan met vele honderden artikelen. Zo start je steeds opnieuw een leuk project voor een frisse uitstraling, duurzaam wonen en meer woonplezier.

naturaplaza superfoods banner