Take a fresh look at your lifestyle.

Famiflora tuincenter kamerplanten kopen

Famiflora tuincenter kamerplanten kopen

single reizen online banner

Monstera heeft voor een plant heel veel te bieden: stengels, soms een mosstok, dan weer een stam, meestal indrukwekkende luchtwortels, er is van alles te zien.

Elke tuin is anders en biedt andere mogelijkheden wat betreft vaste planten. Onze jarenlange ervaring in de sector zetten wij graag in om samen met u, uw droomtuin te verwezenlijken! Met terrasplanten en balkonplanten creëert u vrolijkheid op uw terras en balkon. Klimplanten kunnen een ideale oplossing zijn wanneer u bijvoorbeeld een kale schutting in uw tuin heeft staan.

Ook de buxus doet het goed in een rij en met bamboe, palmbomen of siergrassen maakt u het helemaal af. Vaste planten zijn mooi en geven uw tuin sfeer. In ons uitgebreide assortiment vindt u ook vaste planten met een extra functie: ze zijn eetbaar of toepasbaar in de keuken.

Grootste Tuincentrum België Famiflora

Ook olijven en palmbomen zijn een populaire aanvulling op uw tuin. Een aantal vaste planten die u kunt vinden in ons assortiment: Voor het gehele aanbod vaste tuinplanten zien wij u graag in ons tuincentrum. Onze tuinspecialisten helpen u dan graag met alle vragen rondom tuinplanten en andere vragen! Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de vaste planten in verschillende segmenten verdeeld.

Wist u dat wij alles op alles zetten om u de scherpste prijzen aan te kunnen bieden? Onze plantenspecialist, koopt planten rechtstreeks bij de producent en op de grootste veilingen – tuincenter. Dat doen wij graag voor u, want wij zijn immers het grootste tuin- en decoratiecenter van België.

zijn de ideale sfeermakers. Ze maken elke ruimte gezellig en in combinatie met een leuke pot zijn het echte blikvangers. Bovendien zorgen kamerplanten voor een gezonde lucht en een positief invloed op jouw humeur. Bij Famiflora vind je kamerplanten voor elke stijl en interieurinrichting. Naast een heel uitgebreid assortiment aan populaire orchideeën, vind je ook een grote keuze aan cactussen, vetplanten, hangplanten, enz.

Kamerplanten Kopen? – Famiflora kamerplanten

Daarnaast werken planten stress verlagend en dragen bij aan een goed geheugen en helpen je om je beter te presetern. Zet daarom ook planten in je werkkamer of op kantoor. Hierdoor werk je rustiger en kan je je beter concentreren. Wist je dat je ook kamerplanten voor in de badkamer hebt? Kom helemaal tot rust in een lekker warm bad, omringd door al het groen van jouw eigen planten.

Niet veel plaats om veel planten bij elkaar te zetten? Vergeet dan zeker geen op te hangen. Bij ons in het assortiment hebben wij een ruim aanbod aan kamerplanten. Zo vind je bij ons in het assortiment de populaire kamerplanten als de: Calathea; Anthurium; Gatenplant; Lepelplant; en nog veel meer mooie en exotische planten! Bekijk onze top 10 kamerplanten en zorg ervoor dat ook jij deze in huis hebt staan.

Combineer jouw kamerplant met een mooie binnenpot of -schaal. Bij Famiflora vind je naast de grootste keuze aan kamerplanten, ook een uitgebreid assortiment aan binnenpotten en -schalen. In onze kamerplantenafdeling vind je potten in de meest uiteenlopende maten, kleuren, materialen en vormen. Van klassiek terracotta tot trendy kunststof, bij Famiflora vind je zeker en vast wat je zoekt.

bewust puur banner

Grootste Tuincentrum Van België met kamerplanten

Bekijk onze Happy Deals onder de categorie Wonen en zet jouw favoriete kamerplanten op jouw verlanglijstje voor jouw bezoek aan Famiflora (kamerplant). Wij zien je graag bij ons in het tuincentrum.

Kamerplanten zijn niet alleen een sfeervolle aanvulling op iedere woonkamer, maar blijken ook nog eens goed te zijn voor de gezondheid. Ze zuiveren namelijk de lucht door bepaalde stoffen in de lucht om te zetten in zuurstof. Bovendien verbeteren planten de luchtvochtigheid in huis. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat kamerplanten een positief effect hebben op het humeur.

grote groene en bloeiende kamerplanten kopen - Tuincentrum De MolenGroot aanbod kamerplanten – Tuincentrum Goessens

 

Deze kamerplant is een absolute bestseller uit deze top 10 kamerplanten en is werkelijk niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Geen enkele plantenliefhebber raakt uitgesproken over deze unieke plant. De Musa, zoals de plant oorspronkelijk heet, is met zijn grote, groene bladeren en lange, dikke stengel zeker imposant te noemen.

Tuincentrum met kamerplanten

Famiflora, het grootste tuincentrum van België, opent deuren ...Kamerplanten zonlicht behoefte – 123planten.nl

 

Toch kan de plant niet tegen direct zonlicht. Door de grote bladeren verdampt de plant in de zomer veel vocht, waardoor ze in deze periode dagelijks water nodig heeft. Afhankelijk van de verzorging en de soort die u hebt aangeschaft, kan de exotische plant na een jaar of 6, 8 vrucht dragen.

Bovendien verhoogt ze de luchtvochtigheid in huis. De Calathea Orbifolia wordt ook wel de ‘levende plant’ genoemd, omdat ze ‘s avonds haar bladeren sluit en deze ‘s morgens weer opent als reactie op zonlicht. Ondertussen kunt u een ruisend geluid horen. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit de tropen en moet daarom regelmatig met water besproeid worden.

De levende plant houdt van water, maar niet teveel. Geef de plant dus regelmatig een klein beetje water. Kamerplanten zijn weer helemaal tendy in 2018, dus breng sfeer in je woning met deze groene eye catchers. Bezoek Famiflora en kies uit het grootste assortiment kamerplanten. De Anthurium heeft prachtige bloemen en is daardoor een geliefde kamerplant.

plantenvoeding kopen bij Famiflora

Deze kamerplanten zijn makkelijk in onderhoud, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. Toch heeft u nog langer plezier van uw plant als u haar op een lichte plek zet in een temperatuur van ongeveer 20℃. Als u de flamingoplant voldoende verzorgt, maakt ze het hele jaar door nieuwe bloemen aan.

De bladeren van deze plant zitten, zoals de naam al zegt, vol gaten. Ze heeft niet al te veel water en zonlicht nodig, maar gedijt het best in een temperatuur van minstens 16℃. Ook is het raadzaam om deze kamerplanten één keer per week te besproeien. Als de plant te groot wordt, moet u een nieuwe mosstok aanschaffen, zodat ze meer ondersteuning heeft. kamerplant.

naturaplaza superfoods banner