Take a fresh look at your lifestyle.

Gamen flink toegenomen tijdens covid-19

Gamen flink toegenomen in coronatijd

Gamen was altijd al een populaire tijdsbesteding van velen en dat is tijdens corona nog veel meer geworden. Waar mensen vaak denken dat het alleen maar jongelui zijn die gamen, zijn het nu ook vaak de ouderen die spelletjes spelen.

single reizen online banner

Het verschil zit hem vaak op het apparaat waar op gespeeld wordt. Bij jongeren is dat veelal de Xbox en Playstation waarop gegamed wordt en bij ouderen vaak de mobiele telefoon en tablets waar de spellen op gespeeld worden.

Sinds de uitbraak van corona en de opgelegde maatregelen zijn we massaal meer spelletjes gaan spelen. Een groot deel deed dit ook op de spelcomputers maar een deel ook op de mobiele telefoon en tablets.

 

Populaire games

Er zit een groot verschil in populaire games op spelcomputers en op mobiele apparaten. Op de Playstation zijn de beste verkochte games van 2020 FiFa, Resident Evil Village, Spiderman en Returnal.

Voor de Xbox zijn de best verkochte games in 2020 Red Dead Redemption, GTA V, Gears 5 en Control.

bewust puur banner

Als we vervolgens kijken naar de meest gedownloade games voor tablets en mobiele telefoons zien we daar natuurlijk een heel ander beeld. Voor de Iphone zijn dit bijvoorbeeld Minecraft, Plaque Inc., Monopoly en Footballmanager.

Bij Android zien we in de top 10 van beste games Fortnite, Florence, Minecraft en Rediculous Fishing.

Naast de spelcomputers en mobiele apparaten hebben we ook nog de Facebook Games. Hier zien we in de top 10 de volgende spelletjes staan:

  • Candy Crush Saga
  • Farm Heroes Saga
  • Criminal Case
  • Bejeweled Blitz
  • Bubble Witch 3 Saga
  • Pearl’s Peril

 

Op internet zijn er ook nog vele websites te vinden waar je gratis games kunt spelen. Een heel leuk spel is bijvoorbeeld Bubbles 2. Dit spel kun je hier gratis spelen en is echt heel leuk om te spelen.

Als je het een leuk spel vindt kun je jezelf er echt uren mee vermaken. Bubbles 2 is de tweede versie van het populaire Bubbles. In deze nieuwe versie zijn de bubbles zelf nog kleurrijker en helderder en zijn er verschillende bubbles die een power up kunnen bevatten. Wat dat precies is? Probeer het zelf!

naturaplaza superfoods banner