Take a fresh look at your lifestyle.

Wat zijn de meest trendy elektrische fietsen van dit moment?

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende goede merken en modellen op de markt die in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn. Niet iedereen is dezelfde type fietser. Waar sommigen hun fiets enkel voor woon-werkverkeer gebruiken, zijn andere fietsers juist heel actief in langere toertochten. Hoe kies je nu de fiets die het beste bij jou past? Tegenwoordig zijn er verschillende bekende en onbekende merken die elektrische fietsen van hoge kwaliteit op de markt brengen. De ene fiets zal echter beter bij je passen dan de andere. Wij zetten een aantal populaire en trendy elektrische fietsmerken voor je op een rij. Welke past het beste bij jou?

single reizen online banner

Cube

Het fietsmerk Cube is al een aantal jaar een grote speler op de markt van elektrische fietsen. Fietsen van dit merk worden voornamelijk in Duitsland geproduceerd maar zijn steeds vaker op de Nederlandse fietspaden te zien. Het is een merk dat al sinds 1993 actief is, en destijds vooral racefietsen en mountainbikes produceerde. Vandaag de dag bieden zij elektrische mountainbikes, citybikes en speed pedelecs aan. Fietsen van Cube staan bekend om de zeer sterke en betrouwbare motor in de fietsen, die van het merk Bosch zijn. Cube biedt voornamelijk degelijke, moderne fietsen tegen een vaak aantrekkelijke prijs.

elektrische fiets van Cube

Giant

Veel mensen zullen het merk Giant kennen. Ook dit merk stond voorheen bekend als merk dat gespecialiseerd was in het aanbieden van racefietsen en mountainbikes. Echter, de laatste jaren hebben zij een aantal prachtige modellen elektrische fietsen op de markt gebracht. Met motoren van Yamaha hebben zij een zeer krachtige en betrouwbare motor in de fiets gezet en bieden zij verschillende mogelijkheden over de plaatsing van de motor. Zo zijn er mogelijkheden voor een motor onder de bagagedrager of een model waarbij de motor in de stang geïntegreerd is. Giant schenkt ook veel aandacht aan het ontwerp van de fietsen. Met een moderne uitstraling willen zij een van de meest populaire merken van het nieuwe jaar worden.

bewust puur banner

singles fietsvakantie

Gazelle

Een van de meest bekende merken uit de Benelux is het Nederlandse merk Gazelle. Al jaren brengt Gazelle fietsen zonder trapondersteuning op de markt, maar de laatste jaren gaat ook hier de focus op de elektrische fiets. Een Gazelle fiets kenmerkt zich door een zeer stevig maar trendy ontwerp van de fietsen. De fietsen hebben een zeer moderne uitstraling en zijn daarmee helemaal van deze tijd. Bovendien staat kwaliteit van de fiets bij Gazelle erg hoog in het vaandel en weten elk jaar weer nieuwe elektrische fietsen op de markt te brengen die onder een hele grote groep mensen erg populair is. Met Gazelle zit je eigenlijk altijd goed.

Twijfel jij welk merk elektrische fiets het beste bij je past, neem dan zeker een kijkje in dit overzicht van elektrische fietsen. De keuze is erg groot tegenwoordig, dus je doet er goed aan om de fietsen goed met elkaar te vergelijken. Dan kom je er achter welk merk en welk model het beste bij je past. Veel fietsplezier!

naturaplaza superfoods banner