Take a fresh look at your lifestyle.

Waarom kiezen voor een refurbished laptop?

Omdat alles steeds duurder wordt zijn we op allerlei manieren bezig om te bezuinigen. Niet alleen op stroom of boodschappen, maar ook op apparatuur zoals bijvoorbeeld een laptop. Waarom zou je kiezen voor een refurbished laptop?

single reizen online banner

Wat is refurbished?

Tegenwoordig kun je bijna alles kopen in de refrubished variant. De letterlijke vertaling van refurbished is gereviseerd. Producten die refurbished zijn dus eigenlijk gewoon tweedehands, maar dan toch net een tikje anders. Als je bijvoorbeeld een tweedehands laptop koopt weet je niet precies wat je koopt, of het werkt en of de laptop nog wel goed is. Een refurbished product is uitgebreid getest, gerepareerd, schoongemaakt en geüpgraded. Je koopt dus zeker geen kat in de zak.

Waarom kiezen voor een refurbished laptop?

Het voordeel van refurbished laptops is dat deze vaak uit het bedrijfsleven komen, ze zijn dus over het algemeen goed onderhouden en bijvoorbeeld niet gebruikt door kinderen. Alle laptops die als refurbished worden verkocht zijn altijd uitvoerig getest, helemaal schoongemaakt en dus eigenlijk zo goed als nieuw. Je krijgt dan ook twee jaar garantie en 14 dagen niet goed geld terug garantie. Behalve dat je zeker weet dat je een goede aankoop doet is refurbished producten kopen ook nog eens heel
duurzaam en dus een stuk beter voor het milieu. We kiezen er gelukkig steeds vaker voor om onze producten te laten maken of het te gebruiken, in plaats van zomaar klakkeloos alles weg te gooien.

bewust puur banner

kinderen spelen op laptop

De voordelen van refurbished op een rijtje

  • De prijs: uiteraard is dit waarschijnlijk waarom je in eerste instantie kiest voor een refurbished laptop. Het is een stuk goedkoper dan een nieuwe.
  • Garantie: als je een tweedehands laptop koopt heb je ‘garantie tot aan de deur’. Je hoopt dus dat je een goed product koopt, maar je weet het niet zeker. Bij de aanschaf van een refurbished product krijg je garantie, vaak zelfs 2 jaar.
  • Keuze uit oude of nieuwere modellen: houd jij ervan om altijd het nieuwste model laptop te hebben? Dat is met een refurbsihed model een stuk betaalbaarder.
  • Duurzaam: in plaats van oude producten weg te gooien is hergebruiken natuurlijk een stuk beter voor het milieu.
  • Betrouwbaar: refurbished laptops worden uitgevoerd test, grondig nagekeken, gerepareerd indien nodig en voorzien van de laatste updates. Je weet dus zeker dat je een betrouwbaar product koopt.

Als je nog een stapje verder wilt gaan dan alleen een refurbished laptop kopen is er vaak ook nog een goedkopere oplossing. Want als je gaat voor een refurbished laptop met een klein ‘schoonheidsfoutje’ zoals een kras of een deukje met je nog goedkoper uit! En het gaat tenslotte om het innerlijk, toch?

naturaplaza superfoods banner