Take a fresh look at your lifestyle.

Hoe organiseer je de perfecte beautyavond?

Een avondje met je vriendinnen is altijd een goed idee. Maar misschien zijn jullie wel een keer klaar met weer Netflixen of gewoon wat kletsen. Organiseer eens een beautyavond voor je vriendinnen! Wij vertellen je wat je daarvoor nodig hebt.

single reizen online banner

Hoe organiseer je een beautyavond?

Natuurlijk is het belangrijk dat je een goede plek hebt om je avond te houden. Met hoeveel vriendinnen ben je? Heb je genoeg plek zodat iedereen lekker relaxt kan zitten of liggen? Zorg voor dekentjes en handdoeken, kussens en een lekker lounge muziekje. Dim de verlichting en steek geurkaarsen aan voor een fijne sfeer en vergeet natuurlijk je vriendinnen niet uit te nodigen. Misschien kunnen jullie de taken verdelen zodat iedereen iets meeneemt of regelt, dan sta je er niet helemaal alleen voor.

vrouw verzorging

bewust puur banner

Wat heb je nodig voor de perfecte beautyavond?

Een aantal dingen zijn onmisbaar als je een leuke beautyavond wilt houden met je vriendinnen, zoals;

  • Badjassen: een beautyavond doe je natuurlijk niet in je mooiste outfit, dat komt pas daarna. Zorg voor handdoeken en voor iedereen een badjas. Waarin je lekker warm weg kunt kruipen tijdens het tutten.
  • Lekkere hapjes: natuurlijk hebben jullie iets te snoepen nodig. Wissel hartig en zoet met elkaar af, en zorg ook voor wat gezonde alternatieven. Denk aan chips en nootjes, wraps of sandwiches met lekker beleg, snackgroentes zoals komkommer, wortel en paprika met dips en stokbrood met salades. Maar ook M&M’s, spekkies en fruit zijn een goed idee. En chocolade natuurlijk, veel chocolade.
  • Drankjes: ook de lekkere drankjes horen erbij. Of je nu voor bubbels gaat, een lekkere cocktail of alcoholvrij met een mocktail of gezonde smoothies en sappen? Zorg voor champagneglazen voor een extra feestelijk effect.
  • Beautyproducten: de beautyavond gaat natuurlijk om het tussen. Begin met het schoonmaken van je huid, zorgt dus voor reinigingsproducten. Maar ook voor een fijne scrub, maskertjes en crèmes.
  • Vergeet de voeten en handen niet: maak een voetenbadje, smeer je voeten en handen in met een zachte crème en lak elkaars nagels.
  • Make-up: na het verwennen is het tijd om te tutten. Maak jezelf of elkaar mooi op, dus zorg dat je foundation, oogschaduw, oogpotloden, eyeliner, mascara en lippenstift- en gloss klaar hebt liggen. Je kunt natuurlijk YouTube filmpjes op te zoeken om
  • Vergeet de haren niet: een krultang, föhn, stijltang en mooie haaraccesoires om het mee af te maken.

opleiding visagie

Als jullie allemaal mooi opgetut zijn is het natuurlijk zonde om binnen te blijven zitten. Dus trek je mooiste kleding aan en ga helemaal tiptop verzorgd gezellig samen op pad. Naar een festival, de stad in of lekker op een terrasje? Of skip het stappen en make-uppen en maak er een gezellige pyjamaparty van. Veel plezier op je beautyavond!

naturaplaza superfoods banner