Take a fresh look at your lifestyle.

Leg jouw beauty trends vast met een eigen camera

Vind je het leuk om jezelf of bijvoorbeeld vriendinnen op te maken voor een speciale gebeurtenis? Kun je jezelf verliezen in de verschillende soorten mascara, oogschaduw, foundation en bronzer? Wellicht vind je het leuk om je kennis en creaties met anderen te delen. Iets wat de laatste jaren steeds populairder geworden is. Wie volg jij op platforms als Instagram, YouTube en TikTok om op de hoogte te blijven van de laatste beauty trends? Een van de camera’s die je kunt gebruiken voor het vastleggen van je creaties is de Sony FX3. Het is een populair en zeer professioneel model, dat breed inzetbaar is. Alle informatie over een Sony FX3 vind je op de website van een aanbieder van dit type camera.

single reizen online banner

Sony FX30 als goedkoper alternatief voor de FX3

Wanneer je de Sony FX3 aan de prijzige kant vindt, kan de Sony FX30 het overwegen waard zijn om zelf vlogs over beauty en make-up te maken. Dit model wordt voor de helft van de prijs van de Sony FX3 aangeboden en is eveneens zeer professioneel. Je maakt er haarscherpe video’s mee! Je kunt de Sony FX30 online kopen bij Cameranu.be, om te profiteren van een uitgebreide service. Op de website van deze verkoper vind je alle specificaties van dit model camera.

sony camera

bewust puur banner

Begin een persoonlijke blog of deel video’s op YouTube

De video’s die je met de Sony FX3(0) maakt kun je eenvoudig delen via een platform als YouTube. Het voordeel hiervan is dat je geen technische kennis nodig hebt voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van een eigen blog. Andersom biedt een blog je de mogelijkheid om naast video’s ook losse artikelen te delen, waarin je bezoekers meer vertelt over de verschillende soorten make-up.

Steeds meer meiden delen hun creaties

De afgelopen jaren nam het aantal vloggers sterk toe. Meiden vinden het leuk om hun creaties en hun nieuwste producten te delen met anderen. Het is iets om trots op te zijn, wanneer je mensen een goed gevoel geeft door hen op te maken voor een speciaal moment. Het delen van creaties en how-to’s legt vloggers bepaald geen windeieren. Er zijn steeds meer mensen die een leuke boterham verdienen door hun kennis over beauty, make-up en kleding te delen. Het verdienen kent hierbij verschillende vormen. Denk aan het verschil tussen een financiële vergoeding voor het noemen of aanprijzen van een product en verdienen in de vorm van gratis producten.

naturaplaza superfoods banner