Take a fresh look at your lifestyle.

Waarom een telefoonhoesje kopen verstandig is

Een smartphone is geen goedkope investering. Je betaalt al snel duizend euro voor een vlaggenschip van Apple of Samsung. Daarnaast kiezen telefoonfabrikanten steeds vaker voor smartphones met een glazen behuizing.

single reizen online banner

Niet alleen oogstrelend maar ook ontzettend gevoelig voor krasjes. Om nog maar te zwijgen over de kwetsbaarheid van de touchscreens. Het ziet er misschien fraai uit, maar men is zich er niet altijd van bewust dat het ook erg kwetsbaar is.

In dit artikel delen wij de voordelen van een telefoonhoesje. Benieuwd? Lees dan snel verder!

1. Je telefoon kan ineens wél tegen een stootje

Telefoonhoesjes van hoge kwaliteit zijn vervaardigd uit de sterkste materialen, zoals leer, polycarbonaat en siliconen. Deze hoesjes voegen geen extra bulk toe aan je telefoon en kunnen de meeste schokken en stoten opvangen.

bewust puur banner

Op zoek naar een kwalitatief hoesje? Dan kun je het best een Casimoda telefoonhoesje kopen. In de webshop van Casimoda vind je een enorm assortiment hoesjes en accessoires voor alle bekende telefoonmerken, waaronder Apple, Samsung, Huawei en OnePlus.

Uiteraard is er door het team van Casimoda rekening gehouden met alle telefoonuitsparingen, zodat alle in- en uitgangen volledig en goed beschikbaar blijven.

  1. Een telefoonhoesje voor elke situatie

    Ben je geen liefhebber van een hardcase backcover? Dan kan een siliconen smartphonehoes uitkomst bieden! Het siliconen materiaal is ontzettend flexibel en dus hartstikke duurzaam. Het siliconen materiaal werkt schokabsorberend en valt als een kussen om je smartphone. Voor degenen die veel onderweg zijn, is een flipcase of bookcase de ideale beschermhoes. Deze type telefoonhoesjes worden ook wel portemonneehoesjes genoemd, want je kunt er ook wat briefgeld en pinpasjes in kwijt.3. Maak je telefoon uniek en onderscheidend

    Een telefoonhoesje is een verstandige aankoop en ook nog fashionable. Tenminste, als we naar de hoesjes van Casimoda kijken. Waar je in andere webshops soms nog een bulkverkoop van dezelfde telefoonhoesjes ziet, koop je bij Casimoda een origineel product dat in Nederland ontworpen en vervaardigd is. Of je nu op zoek bent naar een iPhone 11 hoesje van Casimoda of een Samsung hoesje: de keuze is reuze. Zo kun je je onderscheiden van de massa en merk je dat je telefoon ineens een verlengstuk van je outfit is geworden. Win-win!

naturaplaza superfoods banner