Take a fresh look at your lifestyle.

Thuisbioscoop d.m.v. groot led scherm

Thuis bioscoop d.m.v. groot led scherm

Wie zou het nu niet willen; een eigen thuisbioscoop. Tegenwoordig is dat dus betaalbaarder dan men denkt.

single reizen online banner

Een originele bioscoop maakt gebruik van een beamer. Het nadeel hiervan is dat het bij daglicht wat flets wordt en dat er als het een kleine ruimte is mensen door het beeld heen kunnen lopen waardoor je schaduw op het scherm krijgt.

Daar is nu een oplossing voor. Een groot led scherm. Led schermen met een kleine pixelpitch zijn steeds goedkoper geworden. Vroeger was een pixel van 5 mm al klein maar nu is de pixel 2 mm al betaalbaar. Dat betekend dat je 250.000 leds op 1 m2 hebt en vanaf 2 meter afstand een mooi beeld hebt. Een Pixel 2 mm scherm kan al worden geleverd vanaf 2000 euro.

Door kabinetten te koppelen kunnen we eindeloos door schakelen en dus zelfs HD of UHD schermen opbouwen.

bewust puur banner

Deze grote led schermen worden plat tegen de wand gemonteerd en de modules aan de voorkant zijn met magneten bevestigd zodat er ook makkelijk reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Videoprocessor groot led scherm

Door het gebruik van een videoprocessor kan het led scherm gebruikt worden als een tweede scherm van een computer en dus door een HDMI kabel worden aangestuurd.

Zo’n videoprocessor heeft vaak meerdere ingangen dus ook VGA of een displaypoort behoren tot de mogelijkheden.

Kwaliteit groot led scherm

Omdat een groot led scherm met een hele kleine pixelpitch zo veel leds heeft die allemaal los op een printplaat worden gesoldeerd zitten er miljoenen verbindingen in zo’n scherm. Het is dus van groot belang dat dit door zeer geavanceerde en nauwkeurige machines in elkaar wordt gezet. Er is dan ook een groot verschil in kwaliteit. Laat u goed voorlichten door een professionele partij als u een groot led scherm wilt aanschaffen.

naturaplaza superfoods banner