Take a fresh look at your lifestyle.

Relatieproblemen door voetbal tussenstanden

Relatieproblemen door voetbal tussenstanden

De meeste mannen zijn gek van voetbal en ieder heeft wel zijn eigen cluppie als voorkeur om te volgen. De meeste wedstrijden vinden in het weekend plaats. Vaak kun je vanaf vrijdagavond al Live de Tussenstanden bekijken op je mobiel of de wedstrijden kijken via ESPN.

single reizen online banner

Net als je denkt gezellig een romantische film te kijken met je vriend op vrijdagavond speelt zijn favoriete voetbalclub ook thuis. Je kunt je vaak erg storen aan het continu bijhouden van de live standen van de wedstrijden. Je zin om gezellig een film te kijken wordt steeds minder.

Het is kiezen tussen de beste optie van twee werelden, of je laat hem af en toe even De Tussenstand checken op zijn telefoon of je zit samen met hem de wedstrijd te kijken op vrijdagavond, zucht!

 

bewust puur banner

Niet iedere relatie hiertegen bestand

Als het af en toe is gebeurt in het weekend is dat natuurlijk helemaal niet zo erg maar als je iedere week samen bent met iemand die alleen maar de voetbal uitslagen van de eredivisie zit te volgen is dat niet gezellig.

Er zijn zelfs mannen bij die niet alleen de eredivisie volgen maar ook nog de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division en de Italiaanse serie A. Dit kan je relatie echt grote schade toebrengen als het steeds erger wordt.

Het is dan ook tijd dat je erover gaat praten met je partner om tot een goede middenweg te komen. Het zal niet altijd even makkelijk gaan maar er moet wel een oplossing voor komen voor deze problemen.

Het beste wat je kunt doen is om hem in ieder geval tegemoet te komen en hem wel altijd zijn favoriete club uit Nederland te blijven volgen, ook met Live standen op vrijdagavond of zaterdagavond. Daarnaast kun je hem natuurlijk voorstellen om het hierbij te laten als jullie samen iets gaan kijken.

naturaplaza superfoods banner