Take a fresh look at your lifestyle.

Hoe verwen je je geliefde met een persoonlijk cadeau?

Veel mensen zien de feestdagen als een geschikt moment om hun partner te verrassen met een persoonlijk cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een leuk uitje voor twee, denk aan een nachtje weg of houd het simpel en kies voor een goede fles wijn! Bij een kerstcadeau mag een leuke kerstkaart natuurlijk niet ontbreken. Voorheen maakten veel mensen deze kaarten in de decembermaand aan de keukentafel. Tegenwoordig is het populair om kerstkaarten online te ontwerpen en deze vervolgens te laten drukken. Je hebt hierbij keuze uit talloze ontwerpen en kunt een kerstkaart samenstellen, die naadloos aansluit op jouw smaak.

single reizen online banner

Voeg foto’s toe aan de kerstkaart

Bij het ontwerpen van een leuke kerstkaart voor je geliefde wil je de kaart zo persoonlijk mogelijk maken. Dit doe je door er een lieve boodschap voor je partner op te schrijven, maar bijvoorbeeld ook door het te combineren met een aantal foto’s. Denk aan een foto van jullie samen in de sneeuw begin dit jaar. Het past goed bij het winterse weer in december! Ook leuk is een foto van jullie vakantie. Deze zomer was het eindelijk weer mogelijk om op vakantie te gaan naar een ander Europees land. Herinneringen die 2021 tot een mooi jaar maakten voor jullie!

kerstcadeau geven

bewust puur banner

Kies voor een wijnverpakking bij je wijntje

Besteed niet alleen aandacht aan de kerstkaart die je jouw geliefde geeft. Kijk ook eens naar de verschillende wijnverpakkingen waarin je de fles wijn kunt geven. Het maakt het geheel af. Belangrijk is natuurlijk wel, dat de stijl van de wijnverpakking aansluit bij de stijl van je kerstkaart. Het wijntje moet een betekenis hebben. Kies bijvoorbeeld voor een wijntje uit het jaar waarin jullie elkaar hebben leren kennen, voor een wijn die jullie als eerste samen dronken, jullie favoriete wijn voor op de zaterdagavond, enzovoorts. Je kunt naar de betekenis verwijzen op de kerstkaart.

Andere leuke cadeaus voor je geliefde

Niet alleen de combinatie van een persoonlijke kerstkaart met een fles wijn is een goed idee. Denk ook aan de mogelijkheid om bijvoorbeeld een lingeriesetje aan je partner te geven, aan de mogelijkheid om een cadeaubon te geven voor een bezoek aan de sauna, enzovoorts. Online zijn talloze ideeën te vinden voor een persoonlijk, soms een tikkeltje spannend, cadeau aan je partner. Wil je het groots aanpakken? Neem je partner in dat geval mee op reis rond de feestdagen! Boek bijvoorbeeld een stedentrip naar Keulen, Antwerpen, Valkenburg of Aken. Steden waar je rond de feestdagen gezellige markten vindt.

naturaplaza superfoods banner