Take a fresh look at your lifestyle.

Wat is de beste maaltijdvervanger volgens de Consumentenbond?

Tijdens de feestdagen zijn we er niet zo mee bezig, onze lijn. Maar daarna? Dan begint het te kriebelen. We realiseren onszelf dat we best wat overtollige kilo’s mogen kwijtraken – en wat is een geschikter moment om aan een dieet te beginnen dan in een fris nieuwjaar. Wil jij ook de nodige kilo’s kwijt raken, dan denk je vast ook al na over het gebruik van maaltijdshakes. Maaltijdvervangers vormen immers een basis om vanuit te werken. Maar wat is nu echt een goede maaltijdvervanger? Kilo’s kwijtraken is één ding; maar dan wel graag op een verantwoorde manier. Logisch dat je dan wilt kiezen voor de beste maaltijdvervanger. Welke dat is volgens de Consumentenbond vertellen we je hier.

Best geteste maaltijdvervanger Consumentenbond

Maaltijdvervangers moeten er niet alleen voor zorgen dat je sneller je streefgewicht bereikt, ze moeten ook verantwoord zijn en bijdrage leveren aan een gezond voedingspatroon. Met het oog hierop onderzocht de Consumentenbond maaltijdvervangers. De Consumentenbond beoordeelde de maaltijdvervanger van Orangefit Diet als beste uit de geteste producten, en dat is goed om te weten. Wat maakt dit nu precies zo’n goede maaltijdvervanger volgens de Consumentenbond?

Orangefit Diet. De beste maaltijdvervanger

Om af te vallen is het verstandig om (toegevoegde) suikerinname te beperken. Toch bevatten een hoop maaltijdvervangers de nodige suikers; soms wel tot zo’n 25%, wat dus inhoudt dat 1/4 van de maaltijdvervanger uit suiker bestaat. Dat is best even schrikken. Orangefit Diet bewijst dat het ook anders kan. Zo bevat deze maaltijdvervanger géén toegevoegde suikers of zoetstoffen en is Orangefit Diet gemaakt op natuurlijke basis.
Hieronder zetten we belangrijkste pluspunten voor je op een rij van Orangefit Diet, ten opzichte van de overige geteste maaltijdvervangers.

bewust puur banner

Voordelen van Orangefit Diet:

  • Hoogste percentage eiwitten van alle geteste maaltijdvervangers
  • Plantaardig en voorzien van voldoende vezels
  • Géén toegevoegde suikers en zoetstoffen
  • Bevat havermeel, in plaats van glucosestroop en opvulstof (zetmeel) – een gezonde verantwoorde keuze volgens de Consumentenbond

gezonde smoothie maken

Gezond afvallen met Orangefit Diet

Orangefit Diet bevat gezonde vetten. Vetten zijn nodig om kracht te geven aan je lichaam en heb je dagelijks nodig. Vezels zijn zeer belangrijk voor een goede werking van je spijsverteringskanaal. In Orangefit Diet is havermeel verwerkt, een vezelrijk opvulmiddel met waardevolle B-vitamines. Zo krijg je op natuurlijk wijze gezonde voedingsproducten binnen. Eiwitten heb je nodig voor o.a. spierkracht. Een goede maaltijdvervanger biedt ruimschoots voldoende goede eiwitten. In Orangefit Diet werd door de Consumentenbond de hoogste waardes aan goede eiwitten vastgesteld.

Tot slot

Een maaltijdvervanger is meer dan een smakelijk opvulmiddel met toegevoegde vitamines, wat jou een voldaan gevoel geeft. Het moet er niet alleen voor zorgen dat jij afvalt, maar ook dat je gezond blijft. Door een plantaardige maaltijdvervanger te gebruiken, op basis van natuurlijke ingrediënten, waarborg jij je algehele gezondheid en kun je dus op verantwoorde wijze afvallen zonder dat je gezondheid eronder lijdt. Met de maaltijdvervanger van Orangefit blijf je jezelf energiek, fit en gezond voelen. Deze maaltijdvervanger betekent een investering in je eigen gezondheid.

naturaplaza superfoods banner