Take a fresh look at your lifestyle.

Het kwijtraken van de vakantiekilo’s

Velen zullen nu terug zijn van vakantie, op vakantie zijn of nog op vakantie moeten gaan. Na ons een lange tijd klaar te hebben gemaakt voor de zomer, is het tijd om te eten en genieten. Daarbij komen ook de nodige kilo’s kijken waar we juist zo hard voor gewerkt hebben om die weg te krijgen. Logischerwijs willen we juist die kilo’s ook meteen weg hebben nadat we terug zijn van een aantal weken ongelimiteerd eten. We gaan weer massaal letten op wat er gegeten wordt en de sportschool bezoeken is zeker geen overbodige luxe. Bij fitness Brugge zijn er verschillende mogelijkheden, waardoor er voor ieder iets passends is.

detox sapkuur banner

Personal training

Voor de vakantiegangers die het toch iets lastiger vinden om het gezond eten en voldoende bewegen vol te houden, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van personal training. Een personal trainer helpt bij het bereiken van het doel wat jij voor ogen hebt. Zo wordt er een trainingsschema en routine opgezet die past bij jouw eigen niveau. De personal trainer zal hierbij begeleiden en erop toezien dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

afvallen na de vakantie

Bij elk doel past een personal trainer met een eigen specialiteit en manier van werken. Bij fitness Brugge zijn er dan ook verschillende personal trainers beschikbaar die toegewezen worden op basis van het door jou gestelde doel. Deze personal trainer zal ook helpen met het maken van voedingsschema die past bij het door jouw gewenste doel. Hierdoor is de kans dat jouw doel bereikt wordt groter en werkt het motiverend om af te vallen. Het wordt dan alleen maar een leuke uitdaging om je doelen te verleggen en uiteindelijke andere doelen te creëren.

koopjesdrogisterij producten banner

gezond eten op vakantie

Trainen in groepsverband

Het kan zijn dat de gebruikelijke vormen van trainen door sommigen als saai ervaren wordt. Voor die bezoekers biedt fitness Brugge ook virtuele en live groepslessen aan. De virtuele groepslessen kunnen zowel alleen als in groepsverband gedaan worden en starten elk uur. Zo passen zelfs de groepslessen in elk schema en is er geen excuus om de sportschool over te slaan. Haal je meer energie uit een sociale vorm van sporten? Dan zijn de live lessen passender is keuze uit verschillende opties zoals Les Mills, Booty en Xcore. Het voordeel aan groepslessen is ook dat het niet altijd voelt als hard werken omdat je als deelnemer bezig bent met een handeling in plaats van hard werken.

Zo wil je toch dat ene dansje onder de knie krijgen, zoveel mogelijk herhalingen doen binnen de tijd zodat je naar de volgende oefening kan of voelt het zo ontspannen dat de inspanning als een bijzaak aanvoelt. Groepslessen zijn ook een uitkomst voor beginners die hun plek in de sportschool nog moeten vinden. Met de HIIT-lessen krijgen deelnemers een voorproefje van oefeningen die normaal gesproken ook in de sportschool gedaan kunnen worden buiten de groepslessen om. De groepslessen zijn dan ook zeker geschikt als kennismaking met de sportschool.

Mooi en gezond