Take a fresh look at your lifestyle.

Drie handige items voor op de kamer van je kind

Drie handige items voor op de kamer van je kind

Naarmate je kinderen ouder worden, krijgen ze steeds meer een eigen mening over van alles en nog wat. Zo ook over hun kamer. Toen ze klein waren bepaalde jij nog hoe hun kamer eruit zag en wat er nodig was, nu worden zij de baas van hun kamer. Toch zijn er een aantal elementen die wel echt handig zijn voor op een kinderkamer. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje!

single reizen online banner

 

Zitzak

Een zitzak is nog steeds super populair voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen heeft een zitzak een aantal voordelen ten opzichte van een gewone stoel. Ze kunnen er lekkerder op zitten en kunnen er vaak ook op verschillende manieren op zitten, ze krijgen meer steun en het ziet er speelser uit. Daarnaast hebben veel kind zitzakken ook een afritsbare hoes zodat je deze makkelijk kunt wassen.

 

bewust puur banner

Prullenbak

Vanaf jongs af aan is het belangrijk om je kind te leren dat opruimen een belangrijk onderdeel van het leven is. Een opgeruimde kamer zorgt letterlijk en figuurlijk voor ruimte. Zorg er daarom voor dat je kind een kleine prullenbak op zijn of haar kamer heeft, zodat afval meteen weggegooid kan worden.

Leeslampje

Kinderen houden van lezen, zowel zelf lezen als voorlezen. Omdat dit vaak in bed gebeurt, is het handig om een goed leeslampje bij het bed te plaatsen. Het makkelijkste is als je kiest voor een leeslampje dat je aan de muur boven het bed kunt bevestigen of met een klem aan de bedrand kunt vastmaken.

Op die manier kan het leeslampje namelijk niet per ongeluk omgestoten worden. Bovendien zijn leeslampjes handig voor als er midden in de nacht wat is en je niet het grote licht wilt aanmaken maar wel ter plekke licht bij je kindje wilt hebben.

naturaplaza superfoods banner