Take a fresh look at your lifestyle.

De leukste persoonlijke items versturen

Cadeautjes geven is natuurlijk super leuk om te doen, maar soms is het lastig om te bedenken wat je nou moet geven. Wat veel mensen altijd blij maakt is een cadeau waar echt over nagedacht is en wat uniek is. Door een gepersonaliseerd cadeau te maken gaat dit zeker lukken! Ben je benieuwd wat voor persoonlijke cadeau’s je allemaal kan maken? lees dan gauw verder.

single reizen online banner

Verjaardagskaart

Tegenwoordig sturen veel mensen elkaar gewoon een appje wanneer iemand jarig is. Sommige mensen bellen je nog op je verjaardag, maar het voelt toch wat minder persoonlijk. Vroeger als je jarig was kreeg je van super veel mensen een kaartje met een lief tekstje erop. Aangezien dit niet meer vaak gebeurd zal je mensen er zeker mee verrassen door op hun verjaardag een kaartje te sturen. Hoe leuk is het om zelf kaartjes maken met een persoonlijke foto van jullie samen.

selfie met vriendin

Waardevolle herinneringen

Het fijne van foto’s is dat het een herinnering weer kan aanscherpen. Zoals het bekende spreekwoord luidt: een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Met foto’s kan je namelijk heel duidelijk een moment of een gevoel laten zien. Laat fotos afdrukken van jou en de jarige als cadeautje. Dit is uniek, persoonlijk en net even wat anders. Je zou van de foto’s een leuke collage kunnen maken en die in een lijst kunnen doen. De ontvanger van dit cadeau zal dit als heel bijzonder ervaren omdat het de band die jullie hebben goed laat zien. Daarnaast zal het de herinneringen die jullie hebben nog meer vereeuwigen.

bewust puur banner

selfie met vriendinnen

Niets is te gek!

Er zijn nog veel meer persoonlijke cadeaus die je kan laten maken. De opties zijn eindeloos en niets is te gek. Het leuke hiervan is, is dat je goed kan bedenken wat de ontvanger nodig heeft en daar toch iets speciaals en unieks van kan maken. Andere leuke gepersonaliseerde cadeaus zijn bijvoorbeeld:

  • Een mok met een foto van jullie samen erop; hartstikke praktische en ook nog gezellig!
  • Een fotokalender met allemaal foto’s van bijzondere herinneringen van jullie samen.
  • Een foto laten uitprinten in groter formaat, dit kan ook op verschillende manieren. Zoals: canvas, plexiglas, een poster of aluminium.

Kortom, ondanks dat het soms moeilijk is om elk jaar weer voor iemand een cadeautje te verzinnen kan je nog steeds met een uniek en persoonlijk cadeau aankomen! Omdat er zoveel verschillende opties zijn kan je precies uitzoeken wat bij jullie past.

naturaplaza superfoods banner