Take a fresh look at your lifestyle.

Vakantieplannen? Boek een huisje met Wellness

Vakantieplannen? Boek een huisje met wellness.

Waarom juist nu een wellness huisje, een goed idee voor de zomervakantie is.
Wie voor de komende zomer vakantieplannen maakt, heeft misschien wel met meer onzekerheden te maken dan ooit. We weten niet hoe het coronavirus zich ontwikkelt en hoe de situatie in juli en augustus zal zijn.

single reizen online banner

Eén ding weten we wel. We hebben onze vakantie nodig om tot rust te komen en ons weer op te laden. Ontspannen en ontstressen, dat doe je het beste in een wellness huisje. Onze favorieten? Huisjes met jacuzzi, sauna of hottub. De mooiste huisjes vind je aan zee, in de duinen en in de bossen. En, natuurlijk vieren we de zomervakantie 2021 in eigen land.

Een huisje met hottub huren

Wellness vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten. Ofschoon bij de meeste mensen een huisje met sauna of jacuzzi favoriet is, gaan wij voor een huisje met hottub. Bij een huisje met hottub heb je meestal te maken met een hottub die buiten staat en welke hout gestookt is. De temperatuur van het water van de hottub is zéér aangenaam.

De ideale temperatuur van het water is 37 tot 39 graden. Het is in zo een wellness faciliteit heerlijk relaxen. In tegenstellingstelling tot een Finse sauna of infraroodsauna , kan je er zo lang in blijven als gewenst. Zolang het water van de hottub of spa op de gewenste temperatuur is en blijft, is het eindeloos genieten.

Wellness huisjes met privé sauna of jacuzzi

Het aanbod huisjes met privé sauna en jacuzzi, is aanmerkelijk groter dan het aanbod vakantiehuizen met hottub. Het is mogelijk een particuliere wellness vakantiewoning met sauna of jacuzzi te huren maar je kunt oog gaan voor een luxe bungalow op een bungalowpark.

bewust puur banner

Liefhebbers van luxe huren een wellness villa met privé zwembad en sauna. Dat kan je ook doen in eigen land. In de bossen van de Belgische Ardennen of de duinen van de Waddeneilanden in Nederland bijvoorbeeld. Je vindt een overzicht van bijzondere reizen en relax vakantiehuizen bij De Vakantie Specialist.

Wellness- en gezondheidsreizen

Bij deze online reisorganisatie vind je ook compleet verzorgde wellness- en gezondheidsreizen. Je vindt er ook grote vakantiehuizen met binnenzwembad en Turks stoombad voor een familieweekend of vriendenweekend.

Je kunt ook een huisje met bubbelbad of whirlpool huren bij deze specialist in bijzondere wellness- en familie reizen boeken. Voor de liefhebbers van yoga, mindfulness en spiritualiteit, ook reizen voor lichaam en geest vind je terug bij De Vakantie Specialist. En voor de single of alleenstaande ouder.

Bij deze reisspecialist vind je ook groepsreizen, single reizen en 1 ouder vakanties. Zolang het coronavirus huis houdt zijn groepsreizen niet mogelijk. Maar er zal zeker wel weer licht aan de horizon komen!

naturaplaza superfoods banner