Take a fresh look at your lifestyle.

De 7 beste nekkussens voor op reis

De 7 beste nekkussens voor op reis

Wanneer een reis lang duurt, is het wel fijn dat je onderweg even lekker kan slapen. Dit draagt bij aan een beter begin van de vakantie en zorgt dat je uitgeruster op pad kunt. Alleen is slapen op een vreemde plek niet altijd even eenvoudig.

single reizen online banner

Daarnaast biedt een vliegtuig of auto niet altijd de ruimte om echt comfortabel te gaan liggen. Als je maar moe genoeg bent, kun je overal slapen, maar hierbij is comfort toch wel erg belangrijk. Er zijn manieren om te zorgen dat je wat makkelijker kunt slapen en een voorbeeld hiervan is het gebruik van een nekkussen.

Er zijn verschillende soorten en maten te krijgen en dan is het maar net welke jouw persoonlijke voorkeur geniet.

De Cabeau Evolution S3 voor de juiste steun tijdens het reizen

Meestal begint je reis in een bus, vliegtuig en auto. Wil je nog enigszins lekker kunnen liggen, zitten of slapen, is een nekkussen een oplossing. Een van de beste nekkussens voor op reis is dan wel de Cabeau Evolution S3.

Dit is een kussen waar je heerlijk mee kunt slapen. Het geeft de juiste steun tijdens het slapen en het is eenvoudig te bevestigen aan je stoel. De voorsluiting van dit nekkussen is verstelbaar.

Deze sluiting is ideaal, want zo val je niet snel opzij of naar voren. De super zachte schuimvulling maakt dat dit nekkussen tot 1 van de beste behoort.

Een fijn opblaasbaar nekkussen

Een ander zeer goed nekkussen is de Woollip. Dit is een opblaasbaar nekkussen waarbij je misschien eerst een raar idee hebt.

De vorm is ietwat apart, maar het kussen is echt heel fijn en is ideaal voor in een vliegtuig. Dit kussen is gebaseerd op de werking van een massagestoel. Met dit kussen is een stijve nek verleden tijd en kom je topfit aan op je vakantiebestemming.

De Woollip ondersteunt je nek op de juiste manier en is daarnaast ook heel fijn zacht. Wanneer je het nekkussen niet meer nodig hebt, kun je deze gewoon leeg laten lopen, opvouwen en opbergen.

De Cocoon en het SleepX-reiskussen

Een nekkussen met een u-vorm is het meest gebruikte nekkussen en dit type kussen is ook een Cocoon nekkussen. Deze biedt alle ondersteuning die je nodig hebt en is ook heel makkelijk op te vouwen.

bewust puur banner

Je krijgt er namelijk een opbergzakje bij waarmee je het kussen heel eenvoudig op kunt bergen. De Cocoon is voorzien van traagschuim en daardoor zal deze zich helemaal aanpassen aan de vormen van jouw nek. Dit nekkussen zorgt ervoor dat je niet snel zijwaarts zult vallen.

Hoewel het SleepX-reiskussen een zelfde soort u-ontwerp heeft, is het verschil met dit kussen dat deze onder de kin gedragen wordt. Een stijve nek is met dit kussen helemaal verleden tijd. Het nekkussen is comfortabel en geeft veel steun.

Een nekkussen van 100% milieuvriendelijke materialen

Voor een nekkussen dat gemaakt is van 100% milieuvriendelijke materialen is de Memory Mate de juiste keuze voor jou. Dit is een kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal waarbij je hoofd, nek en kin goed zijn ondersteund.

Je kunt de buitenkant van dit kussen eenvoudig wassen. Je kunt op deze manier altijd zorgen dat je kussen schoon is als je weer opnieuw op reis gaat. Bij dit nekkussen wordt ook een draagtas geleverd waar je het kussen mooi in op kunt bergen wanneer je deze niet meer nodig bent.

Er zit ook een speciaal vakje in het kussen waar je een telefoon of powerbank in kunt stoppen. Dit maakt het een perfect nekkussen voor op reis.

Het perfecte nekkussen voor in het vliegtuig

Het VK-Dutch Trading Travel Pillow is een nekkussen wat veel ondersteuning biedt en perfect is voor in het vliegtuig. Het is een van de beste nekkussens en heeft een ergonomische vorm. Je hoofd wordt rechtop gehouden door de kinsteun.

Het maakt dus niet uit waar je zit, dit nekkussen voorkomt dat je een kant op valt tijdens het slapen. Dit nekkussen is net een sjaal en ziet er daarom niet uit als een traditioneel nekkussen.

Het kan soms wel warm worden met dit kussen, maar in de meeste vliegtuigen is het redelijk koel, dus dan is het wel weer welkom.

Het bijzondere nekkussen Ostrich Light

Voor een echt bijzonder nekkussen moet je voor de Ostrich Light gaan. Deze biedt heel veel steun en is perfect om waar je ook bent even te kunnen slapen. Het nekkussen is rond waardoor je overal tegenaan kunt slapen en biedt alle mogelijke steun.

Het handige aan dit reiskussen is dat je deze ook binnenstebuiten kunt keren. Het nekkussen is daarbij ook heel licht en is tevens te gebruiken als sjaal tijdens koudere dagen. Je kunt het kussen helemaal tot over je ogen trekken en zo heb je een nekkussen en oogmasker in 1.

naturaplaza superfoods banner