Take a fresh look at your lifestyle.

Geen grote tas meeslepen? Kies voor een telefoontasje

Geen grote tas meeslepen? Kies voor een telefoontasje

Er zijn momenten dat je geen grote tas nodig hebt en dat je beter voor een klein tasje kan kiezen. Heb je bijvoorbeeld een etentje dan is het handig om een klein tasje mee te nemen.

single reizen online banner

Je hebt voldoende ruimte voor jouw essentiële spulletjes mee te nemen zoals wat geld, je telefoon, tampons, lipstick, sleutels en bijvoorbeeld een pasjeshouder.

Stel je gaat een avondje uit om met wat vriendinnen lekker te gaan dansen. Het is niet handig om dan een grote boodschappentas mee te nemen. Het is niet fijn om je tas bij de garderobe achter te laten of de tas aan je schouder te hangen.

Een klein tasje, of telefoontasje, is dan voldoende om mee te nemen. Daarbij is een klein tasje de perfecte aanvulling op jouw leuke outfit. Een klein tasje oogt vrouwelijk en elegant.

 

Stijlen en ontwerpen

Ook is een dergelijk tasje interessant omdat ze er in zoveel stijlen en ontwerpen zijn. Of je nu een klassiek model nodig hebt bij jouw jurk of een recht model bij jou formele outfit, je kan ze bijna altijd wel vinden want het aanbod is erg uitgebreid.

Op die manier kan je bijna elke outfit met een prachtig tasje afwerken en vind je voor elke situatie een perfect exemplaar.

Je kan ook kleine tasjes kopen die van stof gemaakt zijn. Voor een avondje weg is een glanzende zwarte stof natuurlijk prachtig. Hou je daar niet van dan kan je ook kiezen voor een stoer klein tasje of een mooie lederen exemplaar.

Met een tasje van echt leer weet je dat hij er alleen maar mooier uit gaat zien naar mate het tasje meer gebruikt wordt. Leer wordt mooier naar mate het ouder wordt.

 

bewust puur banner

Tijdloos

Er zijn kleine tasjes van bekende merken die echt tijdloos zijn en die een goede kwaliteit garanderen. Soms is het aan te raden om toch te kiezen voor een tasje van een erkend merk. Zeker als je er lang mee wilt doen.

Het is niet altijd verkeerd om iets meer te betalen als je daar kwaliteit en duurzaamheid voor terug krijgt. Bovendien zijn deze tasjes ook vaak heel erg mooi en netjes afgewerkt. Heb je een dure outfit aan dan staat een merktasje daar perfect bij.

 

Trends

De reden dat kleine tasjes niet meer uit ons modebeeld weg te denken zijn is omdat ze bij iedere outfit passen en je er ook eindeloos mee kan variëren. Er zijn echt heel veel trends geweest waarin kleine tasjes een rol speelden.

Ze zijn er in allerlei kleuren, gemaakt van verschillende materialen en versierd met allerlei opdrukken.

Kleine tasjes zijn gewoon tijdloos. Een tasje dat je nu koopt is over jaren nog steeds in de mode. Daarom zijn kleine tasjes een goede investering.

Trends volgen is leuk, maar het kost wel geld. Als het op kleine tasjes aan komt, kan je er zeker van zijn dat je niet over een poosje weer een ander moet kopen omdat je tasje straks niet meer in de mode is.

 

Basic

Basics is wat iedere vrouw moet hebben, voor verschillende gelegenheden. Als we het dan hebben over kleine tasjes doelen we niet op tasjes met een saai design maar juist op de chique-ogende tasjes die je voor elke gelegenheid kan gebruiken.

Tijdloze accessoires die je zo mee kan grissen als je eigenlijk al te laat bent voor je afspraak. Deze tasjes doen het altijd goed en overal heel goed.

naturaplaza superfoods banner