Take a fresh look at your lifestyle.

Kleding nooit meer strijken met stoomapparaat

Ook zo’n hekel aan strijken? De redding is nabij! Dit stoomapparaat biedt uitkomst. Strijken, volgens mij zijn er twee type strijkers. De “ik strijk alles, zelfs de theedoeken en onderbroeken” strijkers, of de “ik strijk helemaal niks” strijker.

single reizen online banner

Ik behoor dus tot de laatste groep. Echt, er zijn weinig dingen die ik zo vreselijk vind als strijken. Onze buurvrouw strijkt dus omdat ze er rustig van wordt, iets wat ik totaal niet begrijp. Maar goed, er is dus licht aan het eind van de tunnel. Want voor alle anti-strijkers net als ik is er iets geweldigs op de markt: een stoomapparaat!

Strijken, je moet ervan houden

Toen mijn man (toen nog vriend) en ik gingen samenwonen kocht ik netjes een strijkplank en strijkijzer. Dat hoorde er toch bij. Ik streek zo goed en zo kwaad het ging zijn bloesjes, tot hij me ging vertellen hoe ik dat moest doen. Vanaf dat moment gaf ik hem de strijkbout “als je het zo goed weet doe je het maar lekker zelf.” Dat viel toch een beetje tegen, en dus werd er niet meer gestreken bij ons thuis. Veel vrouwen gruwelen ervan, ongestreken beddengoed, ongestreken kleding. Maar we zijn inmiddels 10 jaar verder en we leven nog. Al is er inmiddels wel weer een strijkbout in huis, voor de strijkkralen van onze 5-jarige dochter.
Ik heb het nooit gemist dat ik geen strijkijzer in huis had, alleen begint mijn man nu toch dat hij wel weer eens een blouse aan wil.

strijken met een strijkijzer

Kreukvrije kleding zonder strijken

Gelukkig is er tegenwoordig van alles te koop. Zelfs duurzame kleding van biologisch katoen of linnen. En zo viel mijn oog op een stoomapparaatje. Je hangt de te strijken blouse aan een kledinghanger en je stoomt hem met een handstomer. Het lijkt een beetje op een föhn. Door de stoom verdwijnen de kreukels als sneeuw voor de zon. Heeft je kledingstuk hardnekkige kreukels? Leg het dan op een vlakke ondergrond. Er zit een waterreservoir in wat je gemakkelijk bij kunt vullen. Dit apparaatje kent alleen maar voordelen.

  • Strijken wordt overbodig.
  • Je hebt geen strijkplank nodig die in de weg staat.
  • De stoom dood 99% van alle bacteriën.
  • Gemakkelijk mee te nemen.
  • Ook te gebruiken als stoomreiniger.

Nooit meer gekreukeld op vakantie

Ken je dat? Je hebt je best gedaan om je koffer zo netjes mogelijk in te pakken. Maar eenmaal op de plek van bestemming komt alles gekreukeld je koffer uit. Een handstomer is compact en gemakkelijk mee te nemen. Je stopt hem zo in je koffer. Binnen een paar minuten is je favoriete jurk weer kreukvrij en ben je klaar om over de boulevard te flaneren.

bewust puur banner

Je meubels als nieuw met een handstomer

Wist je dat je met een handstomer ook producten schoon kunt stomen? Denk bijvoorbeeld aan een bank of een stoel. Bij een handstomer worden vaak verschillende opzetstukken bijgeleverd. Zoals een stoffen borstel en een borstel om pluizen en haren te verwijderen. Voor je het weet ziet die stoel er weer uit alsof hij net uit te winkel komt.

ander soort fohn

Heb jij ook geen zin om te strijken, of wil je af en toe even een kledingstuk uit de kreukels halen. Of je nu je hele garderobe met een handstomer wilt stomen of alleen een kledingstuk als je op vakantie bent. Als je er eenmaal aan dit stoomapparaat gewend bent wil je nooit meer anders. Deze handstomer maakt je leven wat makkelijker.

naturaplaza superfoods banner