Take a fresh look at your lifestyle.

Een outfit voor iedere feestdag

Feestdagen zijn nog steeds speciale momenten in het jaar. We kijken er naar uit om op deze gelegenheden samen te komen met familie of vrienden. Soms doen we dat thuis, andere keren gaan we op bezoek of op restaurant. Maar wat we die dagen ook doen, we willen er altijd piekfijn uitzien. De uitdrukking “je op je paasbest kleden” komt wel ergens vandaan.

single reizen online banner

Laten we samen ontdekken wat de trends zijn die zowel dames als heren volgen als er weer zo een van die topdagen aankomt.

Kerstmis, de familiedag bij uitstek

In veel Vlaamse huisgezinnen is het kerstdiner op kerstavond nog steeds een hoogtepunt. Maar ook op kerstdag zelf willen we graag naar buiten, en nog liefst voor een winterse sneeuwwandeling. Even kijken wat er dan gedragen wordt.

Voor de dames:

Een rode of groene gebreide jurk of een kersttrui voor dames gecombineerd met een leuke rok. Voeg winterse accessoires toe zoals een sjaal, handschoenen en laarzen.

Voor de heren:

Een klassieke coltrui met een chino of pantalon, gecombineerd met een wollen jas en nette schoenen.

gezellig aan de koffie

Oud en nieuw: party time!

Waar Kerstmis traditioneel een familiefeest is, durven we op oudjaar er wel gemakkelijker op uit trekken. Een chic diner met daarna een danspartij is nog steeds voor vele Belgen de gedroomde overgang van oud naar nieuw.

Voor de dames:

Een glinsterende cocktailjurk of een stijlvolle jumpsuit met opvallende sieraden. Kies voor hoge hakken om je look een feestelijk tintje te geven.

Voor de heren:

Een strak gesneden pak in donkere kleuren, zoals zwart of marineblauw, met een feestelijk overhemd en stropdas. Voeg een horloge en nette schoenen toe voor een verfijnde uitstraling.

Halloween outfit

Halloween: ondertussen ook bij ons niet alleen een kinderfeestje

Naast carnaval is Halloween de topdag voor de liefhebbers van verkleedpartijtjes. Geen design of haute couture op Halloween. Maar je verkleden kun je ook in stijl doen. Of je nu met de kleinsten op snoepronde gaat, of je organiseert een feestje met vrienden, je leuk verkleden is enig.

bewust puur banner

Voor de dames:

Een leuke en speelse outfit zoals een heksenjurk, een dierenkostuum of een personage uit een film. Maak je look compleet met bijpassende accessoires en make-up.

Voor de heren:

Kies voor een grappig of een eng kostuum, zoals een superheld, zombie of vampier. Voeg schmink en props toe om je outfit nog realistischer te maken.

geliefden op een brug

Valentijnsdag: de dag van de geliefden

Op 14 februari zetten de verliefde koppels elkaar in de bloemetjes. Een romantisch diner in een leuk restaurant of een etentje diner thuis. Het maakt niet uit, je zult er op je best willen uitzien voor je partner.

Voor de dames:

Een romantische en vrouwelijke look met een rode of roze jurk of blouse, gecombineerd met een leuke rok. Voeg hartvormige sieraden toe voor een extra vleugje liefde.

Voor de heren:

Een nette broek met een overhemd in een romantische kleur, zoals rood of lichtroze. Maak je outfit af met een blazer en nette schoenen.

blonde haren in de ochtendzon

Pasen: eitjes rapen en een feestelijke brunch

Pasen is voor de katholieke gemeenschap de feestdag bij uitstek. Het is op Pasen dat de fundering van hun geloof werd vastgelegd. Maar ook de minder gelovigen houden ervan om deze feestdag en de start van de lente samen te vieren.

Voor de dames:

Een vrolijke lentejurk in pastelkleuren zoals lichtblauw, roze of geel. Voeg bloemenaccessoires toe om de lente te vieren.

Voor de heren:

Kies voor een lichtgekleurd overhemd met een chino of pantalon in een frisse kleur. Voeg een lichte blazer toe voor een gepolijste uitstraling.

naturaplaza superfoods banner