Take a fresh look at your lifestyle.

Waarvoor dient Emla Crème en waar kun je het kopen?

Waarvoor dient Emlacreme en waar kun je het kopen?

Emlacréme is een product wat veelal gebruikt wordt om vroegtijdig klaarkomen uit te stellen. Naast dit voordeel wordt Emla voor nog veel meer toepassingen gebruikt. De zalf Emla heeft een verdovende werking die ongeveer 1,5 uur kan duren.

single reizen online banner

In de Emla zalf zitten de werkzame bestandsdelen lidocaïne en prilocaïne. Deze producten zorgen op de plaats waar het aangebracht is voor een plaatselijke verdoving. Dit product Emlacreme is vrij makkelijk online te kopen bij een Apotheek online zoals bijvoorbeeld Doktersdienst.net.

 

Waarom vroegtijdig klaarkomen?

Voor veel mannen is te snel klaarkomen een groot probleem. Dit komt niet alleen voor bij mannen op leeftijd maar ook in jongere generaties kan dit een probleem zijn. Emla creme helpt hierbij en wordt vaak besteld online omdat dit veilig en anoniem kan.

De meeste jonge mensen willen helemaal niet naar een huisarts voor problemen waar ze zich voor schamen. Als je dan alles online kunt terugvinden over de werking van Emlazalf, de voor en nadelen van deze creme en waar je Emlacreme kunt kopen is dit natuurlijk helemaal goed.

bewust puur banner

Vaak is de bestelling al binnen een paar dagen binnen en kun je het meteen gebruiken. Je kunt de zalf online kopen zonder recept omdat er gewoonweg geen goede regels voor zijn. Het is ook een veilig product wat vrij veel voorkomt en niet veel kwaad kan.

 

Hoe werkt de emlazalf?

Zoals eerder vermeld kun je plaatselijk een plek verdoven met emlazalf. De creme smeer je heel dun op de juiste plek, bijvoorbeeld de eikel van de penis. Deze gevoelige plek zorgt vaak voor een te vroege ejaculatie.

Ook kan deze creme / zalf gebruikt worden voor een plaatselijke verdoving bij bijvoorbeeld een ingreep. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het zetten of laten zetten van een tatoeage.

 

naturaplaza superfoods banner