Take a fresh look at your lifestyle.

Een huisje huren in de natuur

Een huisje in de natuur huren, juist nu.

Waarom een huisje in de natuur huren, juist nu een goed idee is.
In deze tijd van het coronavirus worden we beperkt in onze vakantie mogelijkheden. We kunnen niet met een groep op vakantie en hotels en restaurants zijn gesloten of onder bepaalde voorwaarden geopend. Gelukkig hebben we nog de natuur en we gaan in de weekenden dan ook massaal de natuur in. Nu we vakantieplannen gaan maken voor de zomervakantie, lijkt een huisje in de natuur huren, de beste optie. Wanneer ga jij een huisje in de natuur voor de zomervakantie boeken? Zoals een huisje in de natuur Luxemburg?

single reizen online banner

Vakantie in eigen land

Omdat we vaker zullen kiezen voor een vakantie in eigen land, is het huren van een huisje in de natuur van Drenthe, Overijssel of Gelderland de beste optie. Ideaal voor een ontstressen vakantie.
Een natuurhuisje op de Waddeneilanden huren, is zeker ook geen slecht idee. Wist je dat de Nederlandse stranden tot de schoonste van Europa behoren en veel hotels en andere vakantieverblijven in Nederland het Green Key keurmerk hebben? Een en ander staat voor een duurzaam beheer. Zo kan je, als gast in eigen land, ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid.

wandelen in de natuur

Huisjes in de natuur, voor de broodnodige rust.

Soms heb je een moment voor jezelf nodig. Een vakantie vieren op een vakantiepark is dan niet ideaal. Als je een huisje midden in de natuur huurt, kom je echt tot rust. Zeker buiten het hoogseizoen kan je in de bossen en duinen van Nederland nog rust en ruimte vinden.

bewust puur banner

wandelen in de duinen met hond

Huisje in de duinen

Bij de keuze van een vakantiehuisje in de natuur van Nederland, kan je kiezen voor een huisje in de duinen, in de bossen of aan zee. Je kunt ook kiezen voor een natuur vakantie in de heuvels van Zuid-Limburg, ook rustgevend. Als je kiest voor een huisje in de duinen  moet je wat geluk hebben. Het aanbod vakantiehuisjes in de duinen is beperkt, de vraag is groot.

We hebben aardig wat bossen in Nederland. Het is dan ook gemakkelijker een huisje in de bossen te huren dan in de duinen. Je vindt bossen met een afwisselende flora en fauna met name in Gelderland, Overijssel en Drenthe.

Weekendje weg in de natuur

Je kunt een huisje in de duinen of bossen, meestal ook voor een weekendje weg huren. In de maanden juli en augustus zijn huisjes in de duinen meestal alleen per week te huur.

naturaplaza superfoods banner