Take a fresh look at your lifestyle.

Ontwerp eenvoudig en snel jouw unieke telefoonhoesje

Telefoonhoesje Maken Met Eigen Foto, Logo Of Ontwerp

Telefoonhoesje maken met foto iPhone Samsung iPad Zelf ontwerpengocustomized.nlTelefoonhoesje ontwerpen Smartphonehoesjes.nlsmartphonehoesjes.nl

single reizen online banner

De smartphone is uitgegroeid tot ons meest persoonlijke bezit die vol staat met foto’s, video’s, berichten en overige waardevolle data. Jouw eigen telefoonhoesje of andere accessoire ontwerpen sluit hier perfect op aan en maakt jouw toestel nóg persoonlijker. Wat is er leuker dan een telefoonhoesje of powerbank met foto van een onvergetelijk moment of van een dierbaar persoon? In een paar simpele stappen kun je een eigen telefoonhoesje of accessoire ontwerpen.

Op zoek naar originele smartphonehoesjes of telefoonhoesjes? Bijna iedereen heeft tegenwoordig dezelfde smartphone. Wil je daarom een uniek telefoonhoesje maken? Dan ben je bij Casimoda aan het juiste adres! Bij Casimoda kun je een telefoonhoesje ontwerpen voor nagenoeg alle smartphones. Bij Casimoda kun je een telefoonhoesje ontwerpen voor nagenoeg alle smartphones dus wil je een Casimoda telefoonhoesje kopen? Ga dan naar de shop en bestel jouw hoesje snel.

Telefoonhoesjes En Smartphonehoesjes Online Kopen

Je kunt jouw telefoonhoesje ontwerpen met een mooie foto en een leuke tekst, bijzondere datum of naam. Het is naar jouw voorkeur aan te passen en uitermate geschikt als verrassing of cadeau! Naast een telefoonhoesje maken kun je ook een mooie iPad cover of tabletcase met foto ontwerpen. Zo wordt jouw iPad 2020, iPad Air, iPad Pro of iPad Mini helemaal uniek.

Je kunt uiteraard ook een hoes met foto aan de achterzijde maken. Naast de bedrukte iPad smartcovers, iPad hardcases en softcases kun je ook een iPad Sleeve ontwerpen. Deze stevige sleeves geven extra bescherming en worden aan twee zijden met jouw ontwerp bedrukt. Er zijn natuurlijk allerlei soorten cases, covers en hoesjes beschikbaar.

Een hardcase hoesje maken geeft je de mogelijkheid om een hard kunststof telefoonhoesje van je eigen ontwerp of foto te voorzien. Deze foto wordt aan de achterzijde van het hoesje geprint, of zelfs helemaal tot aan de zijkanten. Een softcase telefoonhoesje ontwerpen kan ook! Deze hoesjes zijn flexibeler, maar het resultaat van de print is hetzelfde: in hoge resolutie en absoluut kras- en slijtvast.

Originele Telefoonhoesjes. De Leukste Hoesjes Voor De Telefoon

Ga je het hoesje maken dan kun je zelf het juiste smartphonehoesje selecteren. Ben je op zoek naar een echt uniek hoesje? Kijk dan eens bij ons leren of houten iPhone hoesjes. Ook deze hoesjes kun je weer zelf ontwerpen en zelfs graveren! Een telefoonhoesje met foto is een uniek en origineel cadeau.

bewust puur banner

Naast je eigen foto’s van telefoon kun je ook foto’s vanaf Instagram en Facebook uploaden. Even geen inspiratie? Dan kun je je hoesje maken met één van onze designs. Een telefoonhoesje ontwerpen of iPad hoes met foto maken is super makkelijk en snel gebeurd! Telefoonhoesjes ontwerpen vanaf 14.95€ met gratis en snelle levering.

Telefoonhoesje maken met foto iPhone Samsung iPad Zelf ontwerpengocustomized.nlLeukste hoesjes voor de telefoon – Origineletelefoonhoesjes.nlorigineletelefoonhoesjes.nl

 

Ik heb in de loop der jaren best wat telefoonhoesjes gehad. Waar ik altijd last van had, dat er witte waas op de foto’s verschenen, bij het flitsen als het donker werd. Dit waren dan ook altijd van die goedkope hoesjes. Nu met de iphone 11 wil ik de originele leren Apple hoes aanschaffen en was benieuwd of het hier ook bij optreed? Zijn er gebruikers die hier ervaring mee hebben? Waarom een hoesje? Simpel, ik vind de grip van de telefoon erg slecht (lees glad) en wil voorkomen dat hij uit mijn handen glipt.

Ontwerp Je Eigen Telefoonhoesje Met Foto

Een iPhone is een designpareltje dat je eigenlijk niet zou willen verstoppen onder een saai smartphonehoesje. Maar waarom niet kiezen voor een gepersonaliseerd, transparant iPhone 11 hoesje van Casimoda? Kies voor the best of both worlds en rep je naar onze ontwerptool. Instagram, Facebook of een gekke foto, je kan ze allemaal makkelijk uploaden en zo je eigen unieke telefoonhoesje iPhone bedenken.

Volg de eenvoudige stappen en op 1 2 3 heb je een eigen smartphonehoesje naar je eigen smaak. En raak je niet wijs uit je vele foto’s? Dan neem je toch gewoon een kijkje in onze collectie! Casimoda biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen.

Je ontvangt al bulkkorting vanaf 10 stuks. Bekijk hieronder onze B2B prijzen. Casimoda biedt bedrijven de mogelijkheid smartphonehoesjes met hun logo te laten bedrukken. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of op maat gemaakte smartphonehoesjes voor het hele bedrijf? Wij bieden voor meer dan 100 verschillende modellen hoesjes in verschillende uitvoeringen.

naturaplaza superfoods banner