Take a fresh look at your lifestyle.

Wil je ondanks de kou toch je benen laten zien? Dit zijn je opties!

Wanneer je ervan houdt om je benen te laten zien, dan kan de winterperiode als een minder aangename periode worden ervaren. Dit komt natuurlijk doordat de kou je er al snel van weerhoudt om je benen te laten zien! Er zijn natuurlijk altijd doorbijters, die ondanks de kou die zij ervaren er alsnog voor kiezen om de benen te laten zien, maar dit vinden de meesten het toch niet waard. Gelukkig zijn er tal van andere opties, die misschien niet je gehele benen laten zien, maar die in ieder geval wel meer laten zien dan niks! In deze blog vertellen we je daar dan ook graag meer over.

single reizen online banner

Panty

De panty is misschien wel de meest bekende manier om je benen warm te houden onder bijvoorbeeld een jurkje. Toch is zeker niet iedereen fan van de panty. Dit komt met name doordat het dragen van een panty eigenlijk heel onhandig is. Wanneer je het toilet dient te bezoeken, dan moet er relatief veel werk verricht worden om de panty uit te krijgen. Daarnaast komt hierbij het risico kijken dat de panty scheurt. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt op bijvoorbeeld een avondje uit! Toch is de panty niet weg te denken uit onze kledingkasten. Het mag dan wel niet de meest praktische oplossing tegen de kou zijn, maar het is veruit de goedkoopste oplossing!

holdup kousen

bewust puur banner

Oplossingen

Er zijn anno 2021 tal van oplossingen voor de problemen van de panty op de markt te verkrijgen. De meeste oplossingen vallen onder de categorie hold ups. Hold ups kenmerken zich door het feit dat ze heel veel op een panty lijken, maar niet het onderbroek stuk van een panty bevatten. De hold up wordt zoals de naam het misschien al doet vermoeden omhoog gehouden middels een techniek waardoor dit stuk kan ontbreken.

De hold up kan bijvoorbeeld omhoog gehouden worden middels een siliconen plakstrip. Deze wordt bevestigd aan de bovenbenen en zorgt ervoor de stay up kousen de gehele avond op de plek blijven zitten! Indien je geen fan bent van de hold ups, dan kun je ook gebruik maken van een jarretel constructie. Deze bevindt zich om je middel en houdt de kousen, hold ups of eventuele andere vormen van beenmode omhoog middels kleine gespen.

naturaplaza superfoods banner