Take a fresh look at your lifestyle.

Drie handige tips voor wanneer je een feestje hebt

Het is buiten langer licht en de temperaturen worden weer steeds aangenamer; het is bijna zomer! Hoogstwaarschijnlijk zul je de komende periode weer veel meer te doen hebben. Van feestjes tot bruiloften en barbecues. Toch is het bijwonen van dit soort gelegenheden niet altijd een pretje. We hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen in een noodgeval op een feestje.

single reizen online banner

Eerste hulp voor voeten

Waar er muziek is, wordt er gedanst! Heerlijk swingen op de nieuwste hits of juist op de golden oldies. Dansen maakt gelukkig. Toch hebben je voeten veel te verduren wanneer je urenlang gaat dansen. We raden je dan ook zeker aan om tijdens een gelegenheid waar er gedanst wordt een paar extra platte schoenen mee te nemen en een pakje blarenpleisters voor het geval dat! Dit kan er niet alleen voor zorgen dat jij nog veel langer kunt dansen, maar het is misschien ook handig voor je vriendinnen.

Voorkom schurende bovenbenen

In de zomer zul je weer steeds vaker jurkjes dragen. Zoë & Zita is de beste winkel voor avondjurken wanneer je op zoek bent naar een prachtige jurk.

bewust puur banner

Voor veel vrouwen is het dragen van een jurk echter een blijvend issue. Dit heeft vooral te maken met bij elkaar langs schurende bovenbenen. Of je er nu een dagje op uit bent of heerlijk aan het feesten bent, er is niets vervelender dan iedere keer dat je beweegt pijn te ervaren. Gelukkig zijn rode bovenbenen verleden tijd! Zo kun je ervoor kiezen om een bikershort onder een rok of jurkje te dragen. Is dit te warm voor je? Dan raden we je aan om vaseline op je bovenbenen te smeren. Zo voorkom je dat de frictie tussen je bovenbenen gaat irriteren. Een derde tip is om babypoeder te gebruiken. Deze witte talkpoeder kan er ook voor zorgen dat de frictie beperkt blijft.

selfie met vriendin

Wees goed voorbereid

Daarnaast raden we je aan om altijd goed voorbereid te zijn met behulp van een emergency pakketje. Dit pakketje kun je in je handtas stoppen, koop wel van ieder item een klein formaat. In het pakket kun je alle benodigdheden stoppen waarvan je denkt dat ze ooit van pas zullen komen. Denk aan een flesje water, wat geld, deodorant,wat make-up, kauwgom enzovoort. Je kunt ook een dergelijk pakket in de achterbak van je auto laten liggen, denk aan een extra setje kleding, een paar andere schoenen en een dik vest. Better safe than sorry!

naturaplaza superfoods banner