Take a fresh look at your lifestyle.

De uitstraling van je haar veranderen

Tips om de uitstraling van je haar veranderen.
Wanneer we het over ons uiterlijk hebben, dan zal het haar een van de aspecten zijn waar je het eerst aan denkt. Dit komt natuurlijk omdat het haar ook een van de meest invloedrijke aspecten is voor het uiterlijk. Een andere reden is omdat het haar een van de uiterlijke kenmerken is waar zowel mannen als vrouwen zich mee bezig houden.

single reizen online banner

Het hebben van verzorgd haar is dus voor iedereen iets dat nagestreefd wordt en daarmee ook relevant is. Juist hierom is het ontzettend belangrijk om tevreden te zijn met jouw eigen haar. Als je dit niet bent, dan kun je je hier al snel onzeker over voelen. Omdat dit zo belangrijk is geven we je in deze blog enkele tips die je kunnen helpen bij het veranderen van de uitstraling van je haar!

Stijlverandering van je haar

Er zijn tal van stijlen waarin jij je haar kunt dragen. Toch lopen de meeste mensen jarenlang met dezelfde stijl haar rond. Dit komt omdat deze eerder gekozen stijl bevalt en hiervan afwijken is vrij lastig. Als je er namelijk voor kiest om je haar in een andere stijl te knippen, dan doe je dit niet voor even. Je moet in dit geval sowieso een paar maanden rondlopen met deze nieuwe haarstijl. Wanneer de nieuwe stijl bevalt, dan wordt deze periode als leuk ervaren. Is dit niet het geval, dan kan men zich heel ongelukkig voelen.

naar de kapper

bewust puur banner

We raden je dan ook aan om deze stijlverandering altijd met je kapper te bespreken. Een kapper kan je over het algemeen namelijk goed adviseren over de verschillende haarstijlen. Wanneer jij iets voor ogen hebt dat waarschijnlijk helemaal niet mooi zal uitpakken, dan kan een goede kapper je dit op voorhand adviseren. Ben je dus klaar met je huidige haarstijl? Ga dan gerust een stijlverandering aan, maar doe dit wel in overleg met je kapper!

Haarstijl middelen

We zien de laatste tijd steeds meer middelen op de markt verschijnen die kunnen bijdragen aan mooier haar. Zo zijn er natuurlijk al jarenlang verschillende shampoos en conditioners, maar de diversiteit in producten neemt in rap tempo toe. Een van deze producten die bij steeds meer vrouwen in de kast ligt is Olaplex.

haren wassen

Dit ‘wondermiddel’ voor het haar is bedoeld voor wekelijks gebruik en geeft het haar een stuk extra voeding. Hierdoor groeien gespleten haarpunten langzaamaan weer aaneen en krijgt het haar een meer natuurlijke uitstraling. Ben je benieuwd of zulke producten iets voor de uitstraling van jouw haar kunnen betekenen? Dan kun je natuurlijk gewoon een keer een Olaplex set bestellen. Als het goed is zie je na enkele weken al resultaat!

naturaplaza superfoods banner