Take a fresh look at your lifestyle.

Parkeren in Amsterdam

Een bezoek aan onze hoofdstad kan niet ontbreken. Het nadeel: het parkeren in Amsterdam Centrum is een dure grap. Zo betaal je al snel veel geld voor een uurtje parkeren. Om ervoor te zorgen dat jij (bijna) gratis de auto kwijt kunt, hebben wij een aantal ideeën om voordelig te parkeren in Amsterdam Centrum.

single reizen online banner

Waar Parkeren Amsterdam

Amsterdam zijn er een groot aantal park & rides waar je voor 1,- 24 uur lang kunt parkeren.

Wij lichten twee P&R’s die dichtbij het centrum liggen voor je uit. Deze park & trip is gelegen bij congrescentrum RAI. D perfecte uitvalsbasis als je Amsterdam Zuid en omgeving wilt verkennen. Hierbij kun je denken aan de chique P.C. Hooftstraat, de populaire musea op het Museumplein of de gezellige Albert Cuijpmarkt.

Vanaf park & trip Zeeburg reis je in zeven minuten met de tram of bus naar Amsterdam Centraal. Eenmaal op het station aangekomen ben je op steenworp afstand van bekende trekpleisters zoals De Dam, de Kalverstraat, de Negen Straatjes en de Bloemenmarkt. Ook kun je vanaf het Centraal Terminal rondvaarten maken: onmisbaar tijdens een bezoek aan de hoofdstad.

Wil je parkeren in Amsterdam centrum en heb je geen zin om nog ver te reizen dan kunnen we de parkeergarages van Q-Park aanraden om je auto veilig en altijd in de buurt te kunnen plaatsen.

Waar Parkeren Amsterdam Centrum

Na 00.00 uur hoef je niet meer te betalen om te parkeren.  Vanaf 00.00 uur kun je in heel Amsterdam gratis parkeren op straat. Ideaal als je een avondje stappen hebt gepland op het Leidseplein of Rembrandtplein.

Op zondag zijn alle winkels en bezienswaardigheden in Amsterdam gewoon geopend. In veel wijken aan de rand van de stad kun je op zondag gratis parkeren. Vanaf hier kun je het openbaar vervoer pakken naar het centrum. Gratis parkeren kan in de volgende wijken/stadsdelen: Zeeburg De Pijp Rivierenbuurt Oostelijke eilanden Oud Zuid Oud West Westerpark Heb je geen automobile ter beschikking, maar wil je wel een dagje naar Amsterdam met de auto? Bij Enterprise kun je goedkoop een auto huren waarmee je eenvoudig naar- en in Amsterdam kunt touren.

Parkeertarieven ook in Oost omhoog oost-online.amsterdamoost-online.nlBetaald parkeren in Noordrodi.nl

 

Zoals de meeste mensen weten is het vaak een uitdaging een parkeerplek te vinden in hartje Amsterdam. Zodra u een dagje gaat shoppen of een cultureel uitstapje gaat maken in Amsterdam loopt u al snel de kans veel tijd te verspillen aan het rondrijden op zoek naar een parkeerplaats, met name in populaire buurten als het centrum, de Jordaan en de Pijp.

Parkeren In Het Amsterdamse Bos

Het centrum van Amsterdam bestrijkt het geheel dat binnen de grachtengordel valt als buitenste grens het Singel. Straatparkeren kost in Amsterdam centrum een vermogen. En dan staat uw auto nog niet eens droog en beschut, maar loopt u ook nog de kans op beschadiging van de auto doordat een fietser er tegenaan rijdt of valt.

bewust puur banner

Hieronder vindt u een lijst met parkeergarages waar u uw vehicle gemakkelijk en veilig kunt parkeren in het centrum en in de buurt van het centrum, tegen een relatief goedkoop tarief! Natuurlijk wil iedereen die Amsterdam bezoekt zo goedkoop mogelijk parkeren. Bestaan er nog plekken binnen Amsterdam waar je gratis kunt parkeren? Ja, er zijn wel degelijk plekken waar je nog gratis kunt parkeren als je weet waar je moet kijken.

Alleen als je tijd wilt stoppen in het reizen naar het centrum kunt je nog een kans maken. Helaas is het zo dat wij in onze berichtgeving hierover niet enorm precies kunnen zijn aangezien er nog wel eens wat verandert. De suggesties die wij hieronder geven zijn dus zeer goed.

De Q-Park in Amsterdam is een goede optie om veilig en droog te parkeren.

Wat Kost Parkeren AmsterdamBetaald parkeren in Noordrodi.nl

Parkeren in het centrum kost nu 7,50 euro per uur: 'Wel zuur' - AT5at5.nlBetaald parkeren in Noord fors uitgebreid Amsterdam AD.nlad.nl

Wat Kost Parkeren In Amsterdam Zuid bij het AMC

Alle informatie over het parkeren van uw motor of auto bij Amsterdam UMC, locatie AMC op een rijtje. Motoren, mobility scooters en bromfietsen kunt u rechts naast de tijdelijke ingang stallen. Dit staat met borden aangegeven. Op het AMC-terrein geldt betaald parkeren. Per half uur 0,80 Dagtarief (24 uur) 10 Parkeerabonnement 30,- (voor 2 weken) U kunt gemakkelijk en snel in- en uitrijden door uw pinpas tegen de lezer van de automaat bij de slagboom te houden.

Goedkoop Parkeren Amsterdam – V.a. € 10

Parkeren in Amsterdam voor een vast tarief van €10+? Er zijn namelijk ook uitzonderingen. Vindt u geen geschikte parkeerplaats voor mindervaliden? Dan heeft u 30 minuten de tijd om kosteloos de parkeervoorziening te verlaten. Dit geldt voor parkeergarage P2 en parkeerterrein P3. Parkeergarage P2 en parkeerterrein P3 zijn 24 uur per dag toegankelijk voor patinten en bezoekers.

Parkeren Amsterdam – Q-park

,, Gewoon ideaal! Heerlijk winkelen bij Oostpoort en ook nog eens voordelig ondergronds parkeren, recht onder winkelcentrum Oostpoort. Dat kan bij Q-park in Amsterdam.

Het gaat hier om parkeerterreinen voor bezoekers onder de parkeergarages in de Molenwijk. De terreinen worden afgesloten satisfied een slagboom. Ook voert de Alliantie betaald parkeren in bij de garage “De Blauwe Wolk”. Bezoekers kunnen de eerste twee uur gratis parkeren. Daarna geldt een tarief van 1,10 per uur. Maximaal dagtarief 9,-.

Amsterdam-Noord telt twee parkeergarages bij het Buikslotermeerplein: P2 en bij de Mediamarkt parkeergarage P5″. In de garages geldt betaald parkeren voor alle dagen van 08. 00 tot 24. 00 uur. Winkelcentrum Banne heeft een voor haar bezoekers. Buiten de parkeergarage is er een blauwe zone met een maximale parkeerduur van een 1/2 uur.

Daarom raden wij aan om altijd de auto goed en veilig te parkeren in een parkeergarage in Amsterdam.

naturaplaza superfoods banner