Take a fresh look at your lifestyle.

De mooiste horlogemerken voor dames

Natuurlijk kun je als dame vele mooie accessoires dragen zoals een ring, oorbellen of een prachtige tas. Misschien past een schitterend horloge ook wel in dit beeld, want de keuze is reuze. En zeg nou zelf, hoe meer keuze, des te beter. Toch? Een kijkje in de wondere wereld van de mooiste horloges voor dames.

single reizen online banner

Baguette, croissant, Cartier

Natuurlijk mag het Franse modehuis niet ontbreken in de lijst met mooiste merken horloges voor dames: Cartier. Van de mooiste tassen, schoenen en outfits tot aan horloges: bij Cartier kunnen ze het allemaal. Met een diverse collectie en materialen is er voor ieder wat wils. Een schitterende Cartier Tank op een lederen band is erg elegant, maar een Tank Françoise op een witgouden of geelgouden band is natuurlijk weer extravagant. Afhankelijk van jouw stijl en budget, is er in het huis van Cartier genoeg moois te vinden.

Ondergewaardeerde Omega

Een ondergewaardeerd merk met een rijke historie en prachtige uurwerken, dat zijn de horloges van Omega. Met een gigantisch grote collectie voor zowel mannen als vrouwen kun je allerlei vormen, maten en kleuren toevoegen om je pols. Een mooie Deville Ladymatic bijvoorbeeld, of een Seamaster Aqua Terra met verschillende wijzerplaten: alles is mogelijk bij de Zwitserse fabrikant Omega. Wat zoiets dan kost? Ga uit van €1.500 tot €6.000, afhankelijk van jouw smaak en budget.

bewust puur banner

rolex voor dames

De King of Queens: Rolex

Een pronkstuk voor velen, dus ook voor de dames: Rolex. Dit zwitserse huis maakt al sinds jaar en dag de meest exclusieve en betrouwbare horloges en is beschikbaar in verschillende maten, van 26mm tot 41mm, dus jouw pols zal vast en zeker ook een Rolex kunnen passen. Met verschillende kleuren op de wijzerplaat tot materialen als witgoud, geelgoud of roségoud, kun je je outfit aanpassen op je horloge. Of andersom, natuurlijk.

naturaplaza superfoods banner