Take a fresh look at your lifestyle.

7 dwaze uitspraken over vrijgezellen in de dertig

Begin a.u.b. niet over “De Ware”.

single reizen online banner

1. “Je bent net zoals Samantha uit Sex & The City”

Het is niet omdat ze toevallig ook single is, dat ik er daarom op lijk hé.

2. “Ik heb dé perfecte persoon voor jou.”

Zucht. Opnieuw…

3. “Waarom ben je nog alleen?”

Dit gesprek slaat nergens op. Ofwel weten we het zelf niet, ofwel hebben we onze eigen goede redenen die niet echt iemand anders’ zaken zijn. Bovendien is er echt geen manier om deze vraag te stellen zonder te impliceren dat er iets met me mis is, dus laten we het gesprek gewoon afronden, oké?

4. “Je probeert het gewoon niet hard genoeg.”

Vervelend genoeg, in tegenstelling tot veel dingen in het leven, leidt de hoeveelheid moeite die je erin stopt niet altijd tot succes. Het maakt niet uit hoe vaak je je knappe overbuur babbelt, als de chemie er niet is, is hij er niet.

5. “Je bent te kieskeurig.”

bewust puur banner

Alleen omdat sommige mensen 30 zijn en zich hebben gesetteld maakt dertig zijn niet DE vervaldatum voor de rest van ons.

6. “Jouw tijd gaat nog komen.”

Onze tijd is nu! Single zijn betekent niet dat we iets aan het missen zijn of een vreselijke aandoening hebben, en het leven begint niet wanneer je iemand ontmoet.

7. “Op een dag ga je hiernaar terugkijken en ermee kunnen lachen.”

Lol, oké. Ik ga het vast hi-la-risch vinden… Of niet.

Bonus: tijd voor een beetje positiviteit! (TIP)

Je bent ook gelukkig alleen, en je hebt helemaal niemand anders nodig om dat te zijn. Want je weet dat je een leuke persoonlijkheid hebt. Heb je nood aan wat zelfvertrouwen of wil je jezelf gewoon wat beter leren kennen? Wij hebben iets leuks ontdekt. Je kan een gratis persoonlijkheidstest (wat normaal gezien veel geld kost) afleggen met dit trucje. Je vult je e-mailadres in, kiest een wachtwoord en je kan er meteen aan beginnen. De test duurt 18 minuutjes en je krijgt meteen resultaat!

naturaplaza superfoods banner