Take a fresh look at your lifestyle.

Bezienswaardigheden in Australië om met kinderen te ontdekken

Een vakantie naar Australië met de kids is een van de beste dingen die je kunt doen. Het land heeft een breed scala aan bezienswaardigheden die geschikt zijn om met kinderen te ontdekken. Wil je op dit moment maar al te graag weten wat je zoal kunt doen in Australië met kinderen? We hebben een aantal leuke highlights voor je op een rijtje gezet op deze pagina, zodat het maken van een keuze ook weer net even wat vlotter gaat.

single reizen online banner

Maak de leukste vakantiefoto’s bij Sydney Opera House en Sydney Harbour Bridge

Veel reizen naar dit land starten en/of eindigen in Sydney. Dat is natuurlijk ook met een reden. Het is een erg relaxte stad om te wennen aan de temperatuur en het tijdverschil. De stad barst van de parken waar je heerlijk kunt luieren. En veel vluchten vertrekken of landen vanaf de stad. Maar er is natuurlijk ook een andere belangrijke highlight, die zeker het overwegen waard is om te bezoeken met de kids. Breng een bezoek aan het beroemde Sydney Opera House en loop over de Sydney Harbour Bridge. Je kunt ook een boottocht maken in de haven van Sydney.

koala in een boom in Australië

bewust puur banner

Spot verschillende soorten dieren in de Taronga Zoo

De volgende stop in de stad? Dat is de Taronga Zoo. Deze dierentuin biedt een prachtig uitzicht op de haven van Sydney, waardoor het hier aangenaam vertoeven is. Ook staan de kids oog in oog met verschillende bekende Australische dieren. Maar je staat ook oog in oog met vele andere exotische diersoorten. Al met al kun je je prima een hele dag vermaken in deze gezellige dierentuin.

Great Ocean Road in Australië

Maak kennis met het onderwaterleven van het Great Barrier Reef

Laat je je kinderen liever de dieren zien in hun natuurlijke habitat? Dan mag een uitstapje naar het Great Barrier Reef natuurlijk niet ontbreken. Dit prachtige gebied wordt goed beschermd, waardoor de kids daar ook meteen veel over kunnen leren. Maak bijvoorbeeld een keer een snorkel- of duiktrip naar het Great Barrier Reef, een van de grootste koraalriffen ter wereld. Je kunt samen met je kinderen de kleurrijke vissen en het prachtige onderwaterleven verkennen. Doordat het gebied immens groot is en je keer en keer weer ander onderwaterleven gaat zien, is het zeker aan te raden om daar ruimschoots de tijd voor te nemen. Hier maken jullie vast en zeker herinnering na herinnering.

naturaplaza superfoods banner