Take a fresh look at your lifestyle.

Topbestemmingen voor een familievakantie in Amerika en Canada

Zie je het al voor je? Op het moment dat je arriveert in Amerika of Canada, ligt de wereld aan je voeten. Prachtig natuurschoon, spetterende pretparken en bruisende steden staan op jullie te wachten. Het zijn dus de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke reis. En aangezien beide landen gigantisch groot zijn, is het aan te raden om van tevoren te bepalen wat je precies wilt gaan zien en wilt gaan doen. Dit maakt het plannen van je eigen familievakantie Amerika ook weer net even wat makkelijker. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een paar topbestemmingen voor een welverdiende vakantie met de hele familie voor je op een rijtje gezet.

single reizen online banner

Gieren in de leukste themaparken in Orlando en California

Een van de grootste highlights voor de kids, zijn de themaparken in de Verenigde Staten. Deze parken zijn zowel in de westkust als in de oostkust te vinden, namelijk in de staten Orlando en California. Voor iedere leeftijd is er altijd wel een leuk aanbod. Denk daarbij aan de parken Universal Studios en Disneyland. De kids staan oog in oog met hun idolen en er worden tours langs bekende filmsets gehouden. Hierdoor maken jullie herinneringen voor het leven. En dat is waar de reis natuurlijk om draait.

nationale parken Amerika

bewust puur banner

Maak een wandeling door de prachtige nationale parken van Amerika en Canada

Kies je voor de leukste Canada reizen of voor een reis naar de Verenigde Staten? Dan mag een bezoek aan de vele nationale parken natuurlijk niet ontbreken. De kids leren hier alles over het wildleven en ontdekken de mooiste landschappen. Maak een leuke wandeling of verken de nationale parken met een kajak of een kano. Enkele voorbeelden van bekende parken die zeker het overwegen waard zijn, zijn Yosemite National Park, Banff National Park en Jasper National Park. Misschien heb je op dit moment al een specifieke voorkeur voor een park die je maar al te graag wilt gaan verkennen.

Stippel van tevoren altijd de reis van je dromen goed uit

Je hebt het dus goed gelezen. Op het gebied van een rondreis door de Verenigde Staten en Canada is er enorm veel mogelijk. En daarom is het altijd een goed idee om van tevoren de nodige keuzes te gaan maken. Zo kun je erg specifiek een rondreis uit gaan stippelen en kun je eventuele tickets voor pretparken en nationale parken al gaan kopen.

naturaplaza superfoods banner