Take a fresh look at your lifestyle.

Dagcrème kiezen

Zo kies je de beste dagcrème voor jouw huid

Een dagcrème verzorgt je huid en maakt deze soepel en zacht. Daarnaast kan een dagcrème helpen bij grote of kleine huidproblemen. Het is dan wel belangrijk om de juiste een crème te kiezen. Hoe je dat doet, lees je hier.

single reizen online banner

Elke huid is anders

Een droge huid, een gevoelige huid, een vochtarme huid…..elke huid is anders. En daarom heeft ook elke huid een andere verzorging nodig. Zo zal een droge huid behoefte hebben aan meer vocht, terwijl een jonge huid met acné baat heeft bij kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten. Bij het uitzoeken van een dagcrème is het dus belangrijk om goed te kijken welk type huid je hebt. Kies daarna een crème die daar bij past.

bewust puur banner

Verschillende soorten crèmes

Met een dagcrème maak je de huid van je gezicht lekker soepel en elastisch. Maar daarmee ben je er nog niet. Voor de huid rondom je ogen is een dagcrème meestal niet voedend genoeg. Bovendien is die huid gevoeliger dan de gezichtshuid. Het is dan ook beter om voor de tere huid bij je ogen een speciale oogcrème te gebruiken die je overdag en ’s avonds opsmeert.

Als je ’s nachts slaapt, dan komt je huid tot rust en herstelt zich. Om van dit effect te profiteren, gebruik je een nachtcrème. Nachtcrèmes hebben vaak een rijkere samenstelling dan dagcrèmes en zijn speciaal bedoeld om je gezichtshuid tijdens de nacht diep te voeden en te herstellen. Heb je een rijpere huid of een droge huid? Sla dan zeker de oogcrèmes en nachtcrèmes niet over. Ze geven je huid net dat beetje extra verzorging waardoor je gezicht er gladder uitziet.

Laat jouw huid weer stralen

Blijf mooi en gezond door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Voordat je een crème opsmeert, reinig je je huid grondig met een schuim of een scrubcrème. Deze verwijderen dode huidcellen en vervuiling, zodat je huid een crème beter opneemt. Smeer daarna een crème op die past bij jouw huidtype en je zult blij zijn met wat je in de spiegel ziet.

naturaplaza superfoods banner