Take a fresh look at your lifestyle.

3 verwennerijen voor de beauty liefhebber

Tijd voor lijstjes, verwennerijen en duizend cadeaus onder de kerstboom. Maar waarom geef je dit jaar eens iets anders dan een bon of een nieuw parfum? Met deze 4 tips verras jij elke fervente beauty liefhebber en schenk je hen een cadeau waar ze een heel jaar van kunnen genieten. Klaar om je onder te dompelen in de beauty wereld?

single reizen online banner

Bescherm je haar en ga voor heatless

Dé beauty trend van 2022 (en eigenlijk van de jaren ervoor)? Dat is de Dyson Airwrap. Waarom? Niet alleen vind je overal op Instagram hele tutorials, ook werkelijk iedereen is er laaiend enthousiast over. En zo komen we al snel bij de eerste verwennerij voor een beauty liefhebber: een haar styling tool die je haar de perfecte blowdry geeft én je haar beschermt. Dat komt omdat de Airwrap geen warmte maar lucht gebruikt om je haar te stylen. Met verschillende opzetstukken kan je elke dag kiezen of je nu voor stijl, krullend of golvend haar gaat. Naast de populaire Airwrap heb je ook heel wat andere tools, zoals een hoofdband die je kan dragen als je slaapt om wakker te worden met fantastische krullen.

haren fohnen

bewust puur banner

Laat je lichaam stralen

Exfoliëren, waxen, zelfbruinen? Dat is een makkie voor een echte beauty liefhebber. Ga daarom nog een stapje verder en geef een body shimmer cadeau. Je hebt er van de grote merken zoals By Terry met echte glitters in, of je kan er ook één op basis van olie kopen. Een body shimmer is namelijk dé geheime truc van alle celebrities om hun huid te doen schitteren op de rode loper. Met de feestdagen in zicht, gevuld met foto’s en feesten, kan wat extra shimmer dus zeker geen kwaad. Smeer het op je armen, decolleté en je kuiten. Zo straal je helemaal in een zijden jurkje, korte leren rok of een kleurrijke blouse van bijvoorbeeld ba&sh.

comfortabele woonkamer

Persoonlijke geuren

Wist je dat je via persoonlijkheidstesten kan vinden welke parfum bij je past? Kleine parfumhuizen zoals Bransbourg hebben daarom reeds zo’n testen gemaakt. Maar ook zelf kan je hier aan de slag. Zo speelt niet enkel je persoonlijkheid, maar ook de leeftijd en psychologie een rol. Zo droomt de ene misschien weg bij vanillegeuren en doet een Chloé geur meteen denken aan je mama of oma? Schrijf dus de persoonlijkheid op van de beauty liefhebber en speur het web af voor een passende beschrijving. Zo vind je zeker een Tom Ford parfum dat aansluit bij wat je zoekt. Door hun unieke geuren en luxueuze finish gaat het hart van elke beauty liefhebbers zeker wat sneller slaan.

naturaplaza superfoods banner