Take a fresh look at your lifestyle.

5 Beste cocktailbars in Parijs

5 beste cocktailbars in Parijs

Parijs is een super mooie stad op naar op reis te gaan. Er is ontzettend veel te bekijken en beleven en dat maakt het een perfecte bestemming. Ook voor de Kerst bijvoorbeeld.

single reizen online banner

Parijs met Kerstmis.

Ben je wel eens met Kerstmis in Parijs geweest? Dan hebben we de volgende tip voor je. Kerst Disneyland Parijs is geweldig. Niet alleen de unieke sfeer en mensen die in een gelukkige stemming zijn. Disneyland Parijs is met kerst een onvergetelijke ervaring. Maar nu weer terug naar die 5 beste cocktailbars in Parijs. Want ook dat is iets wat Parijs zo bijzonder maakt.

Einde van de dag eten en drinken

Aan het einde van de dag wil je dan heerlijk bijkomen en onder het genot van een lekker hapje en drankje de dag weer doornemen. Er zijn heel veel goede restaurants te vinden waar je overheerlijke gerechten voorgeschoteld krijgt.

In de avond is het dan weer leuk om naar een cocktailbar op pad te gaan. Hier kun je de meest fantastische cocktails proeven en de gezelligheid staat bij dit soort bars echt hoog in het vaandel. Dit is de ultieme plek om in Parijs je onder de lokale bevolking te bevinden.

Lulu White: Een coole bar met jazz muziek

Een van de meest coole cocktailbars van Parijs is toch wel Lulu White. Het leuke aan deze bar is dat je niet direct ziet dat het een bar is.

Er hangt geen uithangbord en dit maakt het een gezellig verstopte bar. Dit zorgt ervoor dat Lulu White een exclusieve bar is waar niet veel mensen komen. Je vindt de meest mooie shakerboys achter de bar die de cocktails voor je klaarmaken.

Ze spreken goed Engels en het is een goed idee om ze om advies te vragen als je niet weet welke cocktail je graag wilt hebben. Om de sfeer nog even extra hip te maken, speelt er 6 dagen in de week een jazz band funky jazz muziek.

Dirty Dick: Een tiki bar in hartje Parijs

Er is in Parijs ook een heuse tiki-bar te vinden. Deze heet Dirty Dick en is in South Pigalle, ook wel SoPi genoemd, gevestigd. Deze cocktailbar is te vinden in een voormalig bordeel en is zo ingericht dat je echt het idee hebt op Hawaï te zijn.

Hier kun je de lekkerste rum cocktails vinden en om je heen zie je zover je kan kijken Polynesische beelden. De bartenders zijn echt een lust voor het oog en zijn gekleed in typische Hawaï shirts.

blackjack spelen in casino

Tiki bar Dirty Dick in SoPi

Wil je dus het tropische gevoel krijgen in Parijs? Dan is de tiki bar Dirty Dick in SoPi echt de plek waar je moet zijn. De bartenders zijn er vriendelijk en er wordt daarnaast leuke muziek gedraaid.

bewust puur banner

Candelaria: Een verstopte cocktailbar in een Mexicaans restaurant

In de Bastille vind je een hele leuke bar genaamd Candelaria. Deze heeft een Mexicaanse keuken en de cocktailbar zit verstopt achter een deur achterin de zaak.

Dit is een bar die ook wel een speak easy bar genoemd wordt. Dit houdt in dat het een beetje aandoet als een bar waar vroeger illegaal drank verkocht wordt. Achter de deur zul je heel veel van de locals van Parijs vinden en kun je zo onder het genot van bijzondere cocktails een gesprek aangaan voor leuke tips over Parijs.

Enkel de mensen die weten dat de cocktailbar er zit, zullen deze vinden. Het is daarom echt een aanrader deze op te zoeken. Het is niet voor niets dat deze al een hele tijd bij de 50 beste van de wereld hoort.

Kom in contact met de locals in Le Marie Celeste

Wil je naar een hele hippe en relatief nieuwe cocktailbar? Ga dan naar Le Marie Celeste. Dit is een cocktailbar waar veel Parijzenaren zelf ook naartoe gaan en het is daarom een goede plek om in contact te komen met de locals.

Je kunt er de lekkerste cocktails bestellen, maar hebt ook de mogelijkheid om heerlijke hapjes bij je cocktails te bestellen. Op het menu vind je voornamelijk echte Franse gerechten en ook oesters kun je hier bestellen.

Dit is de manier van borrelen in Parijs waarbij het cocktail na cocktail steeds gezelliger wordt. De cocktailbar heeft veel hoge ramen waardoor het een hele open zaak is.

Goede cocktails en lekker eten in de Sherry But

Voor een cocktailbar waar je naast goede cocktails ook goed eten kunt bestellen is Sherry But de place to be. Dit is de perfecte plek om echt te loungen en helemaal ontspannen je avond door te brengen.

In Sherry But kun je cocktails bestellen en worden er ook kleine hapjes geserveerd. Dit is een cocktailbar waarvan de vloeren van hout zijn, de muren van steen en er relaxte lounge muziek wordt afgespeeld.

Dit is ook een hotspot voor de locals en dat is mede door de abnormaal goede cocktails die hier te verkrijgen zijn. Ook de mannen achter de bar zijn een lust voor het oog en weten erg goed hoe ze de lekkerste cocktails in elkaar moeten draaien.

Probeer de cocktailbars allemaal te bezoeken

Dit zijn de 5 beste en meest populaire cocktailbars in Parijs. Natuurlijk zijn er nog veel meer te vinden in deze grote stad. Deze bars zijn over de hele stad verdeeld en zijn echt de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

De ene bar is nog unieker dan de andere en als je kunt is het raadzaam om ze in ieder geval alle 5 te bezoeken. Voor je naar één van de bars gaat, kun je ook nog de reviews van reizigers die je voorgingen doorlezen zodat je weet wat je kunt verwachten. Jouw stedentrip Parijs kan niet meer stuk.

naturaplaza superfoods banner