Take a fresh look at your lifestyle.

Automatische Sigarettenmachine

Cadeautip voor rokers: Automatische Sigarettenmachine

Wie een roker een plezier wil doen tijdens de aankomende feestdagen wil (feest) stress vermijden en kan dit doen door een pakje of een slof sigaretten voor de roker te kopen voor sinterklaas of kerst.

single reizen online banner

Een beter cadeau (maar minder bekende optie) is een automatische sigarettenmachine als cadeau te geven. Hiermee doe je een roker vooral een groot plezier voor de lange termijn. In België spaar je namelijk enorm veel geld uit door zelf sigaretten te maken.

Per sigaret bespaar je al snel meer dan €0,20 Eurocent uit. Rook je een pakje per dag dan loopt de besparing snel op tot €1500 Euro op jaarbasis.

De besparing is permanent en duurzaam, terwijl een roker niet hoeft in te boeten op kwaliteit. Dit komt vooral ook door de kwaliteit van de sigarettenmakers die er tegenwoordig zijn. Het is wel heel fijn voor de roker wanneer het rookwaar naar de eigen wensen kan worden gemaakt. Bovendien kleven er nog veel meer voordelen aan.

Zo kan je iemand een plezier doen door de rookervaring helemaal te personaliseren. Daarom is het goed om eens te weten wat er allemaal mogelijk is. Het is in ieder geval leuk om hiervoor te kunnen kiezen.

Tabak naar eigen smaak

Een andere reden waarom een automatische sigarettenmaker een goed cadeau is voor rokers, is dat de roker dan meer naar eigen inzicht en smaak kan werken.

De bekende merken automatische sigarettenmachines zoals Powermatic, HSPT en Poweroll geven de gebruiker zeer veel keuzevrijheid zodat de roker een sigaret kan maken precies als hij wil. Zo bepaal je zelf het soort en merk tabak dat erin gaat.

Tegenwoordig heeft iedere tabaksfabrikant wel een eigen variant volumetabak, waardoor je als roker gewoon je favoriete merk tabak kan blijven roken.

Voor een roker kan dit een groot verschil maken, je hebt immers volledige controle over de smaak van je zelfgemaakte sigaret. Ook dat maakt dat deze machines leuk zijn om cadeau te geven.

Een geschikte huls kiezen

Zelf de mogelijkheden hebben om te doen wat je wil op het gebied van roken, is wat de automatische sigarettenmakers voor rokers interessant maakt. Het is leuk om een cadeau te geven waarmee de liefhebber kan doen wat hij of zij wil.

Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om eigen merk filter hulzen te gebruiken, dit kunnen hulzen zijn met menthol smaak, of juist XL (extra lange) hulzen. Ook afwisselen tussen verschillende merken en type hulzen is geen enkel probleem mist je voor de juiste sigarettenmaker kiest.

Zo is de Powermatic 2 Plus en de nieuwe Powermatic 4 geschikt voor het vullen van Extra lange filterhulzen. De vrijheid om te kiezen welke filter huls je gebruikt is te vergelijken met de eigen keuze voor het soort tabak. De roker heeft veel meer zelf de keuze om hiermee aan de slag te gaan. Iedereen zou dit natuurlijk het liefst zo doen.

Stevig of losjes

De cadeautip voor rokers die een automatische sigarettenmachine is, is vooral ook interessant omdat de roker daarmee zijn eigen rookervaring kan bepalen. Denk dan bijvoorbeeld aan hoe stevig de tabak in de huls moet zitten.

Met ander woorden hoe vast of juist los de sigaret gedraaid moet worden. Zo bieden de machines van Powermatic meerdere standen. Dat betekent dat je zelf kunt bepalen hoe stevig de sigaretten moeten worden.

Dit is misschien wel de belangrijkste manier van personaliseren die het zelf maken van sigaretten met zich meebrengt.

bewust puur banner

Meer dan alleen de machine

Wanneer je de cadeautip van de automatische sigarettenmaker volgt, dan geef je eigenlijk veel meer. Vanwege de besparing die zelf sigaretten maken oplevert geef je eigenlijk een manier om het leven van de roker net wat gemakkelijker te maken.

Je geeft eigenlijk een langdurige besparing cadeau. Daarnaast zit de roker bijvoorbeeld niet meer vast zit aan de openingstijden van winkels. Je kunt met de automatische sigarettenmaker namelijk heel gemakkelijk zelf een voorraad sigaretten maken op het moment dat jij dat nodig hebt.

Doordat de machines alleen maar beter worden, lever je als roker niet meer in op de kwaliteit van de sigaret.

Voor ieder type roker

Het cadeau van de automatische sigarettenmachine is voor meerdere typen doelgroepen geschikt. Het is leuk om een roker die nog nooit zelf iets heeft gemaakt ermee kennis te laten maken.

Daarnaast is het ook aantrekkelijk om iemand die dit al wel jaren doet, kennis te laten maken met de automatische technieken van bv. Powermatic. Het proces van automatiseren heeft zich steeds verder doorontwikkeld waardoor eigenlijk bijna alles vanzelf gaat.

Ook de kwaliteit van de gemaakte sigaretten is veel beter dan jaren geleden: Een gemiddelde roker ziet geen onderscheid tussen een sigaret die uit de fabriek komt, en een sigaret die met een Powermatic machine gemaakt is.

De Automatische Sigarettenmachine, een origineel Cadeau

Een automatische sigarettenmachine is de perfecte cadeautip omdat de ontvanger er veel geld mee zal uitsparen. Daarnaast is het een zeer origineel cadeau (wat tegenwoordig niet gemakkelijk is om te vinden).

Vrijwel alles is in deze consumptie maatschappij tegenwoordig wel verkrijgbaar. Door een automatische sigarettenmaker cadeau te geven toon je aan de je je echt hebt verplaatst in deze persoon en je goed nagedacht hebt waar je de persoon een echt plezier mee doet. Daarmee maak je de verjaardag, kerst of een jubileum dus direct nog veel leuker voor de roker.

Passende Cadeau tip?

Of de cadeau tip van de automatische sigarettenmachine passend is, hangt van allerlei zaken af. Voor een niet roker zijn andere cadeau tips uiteraard interessanter.

Een Elektrische sigarettenmaker is vooral leuk voor mensen die (veel) geld willen sparen en het niet erg vinden om af en toe wat tijd te steken in het fabriceren van eigen sigaretten. Een sigarettenmaker kan ook een leuk cadeau zijn voor mensen die eens anders willen roken dan de gekochte sigaretten of dan shag, of voor mensen die bv.

Al jaren werken met een handmatige sigarettenklikker. Met het cadeau doe je deze een groot plezier, want alles wordt direct een flink stuk gemakkelijker voor de betreffende roker.

De Beste Sigarettenmaker uitzoeken

Het is nu alleen nog zaak om een goede elektrische sigarettenmachine uit te zoeken. Indien je kiest voor een machine van het merk Powermatic zit je eigenlijk altijd goed.

Daarnaast kijk je dan vooral naar de kenmerken van de machine. Hoeveel tabak kan er bijvoorbeeld in? Wat voor soort hulzen kan je gebruiken? Is alles geautomatiseerd? Hoe goed is de kwaliteit van de onderdelen? Al dit soort zaken zijn belangrijk.

Zoals het ook van belang is om er zeker van te zijn dat alles heel gemakkelijk te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan uitneembare onderdelen zodat je deze gemakkelijker kunt vullen. Of kunt schoonmaken na het gebruik. Kijk hier allemaal naar wanneer je een keuze maakt.

naturaplaza superfoods banner