Take a fresh look at your lifestyle.

Buikvet of vet makkelijk verbranden dankzij afval drankje citroen

Het kwijtraken van het overtollige vet dat zich rond je middel heeft weten te verzamelen, kan een ware uitdaging betekenen. Het vet dat zich om je buik heeft opgehoopt, is het onderhuidse vet dat je metabolisme vertraagt ​​en je eveneens met een grotere kans op de ontwikkeling van diverse hart- en vaatziekten opzadelt.

single reizen online banner

Op het moment dat je tijdens het wegwerken van je buikvet richt op zaken als meer doen aan lichaamsbeweging en het eten van gezondere voeding, dan kun je eveneens proberen om de volgende huismiddeltjes in te zetten als aanvulling op je inspanningen om overtollig lichaamsgewicht kwijt te spelen.

Hieronder hebben we een aantal huismiddelen voor je verzameld waarvan wordt gezegd dat ze wonderen doen bij het kwijtraken van buikvet.

Citroensap

Je dag beginnen met het drinken van een glas citroensap kan één van de beste remedies zijn om je buikvet aan te pakken. Een lever die te veel werk moet doen, kan het vet namelijk niet effectief verbranden en citroen kan dit orgaan helpen om te ontgiften en het weer beter te laten functioneren. Een citroensapkuur helpt daarnaast om te ontgiften. Volgens velen is een citroensapkuur in dat opzicht de beste detox kuur

Het drinken van warm water met honing en citroen kan bovendien op een groot aantal andere manieren wonderen verrichten voor de verbetering van je gezondheid .

detox sapkuur banner

Hoe ga je te werk:

Om een ​​glas warm water met citroen en honing te drinken, pers je eerst het sap van een halve citroen uit en voegt daar een theelepel honing aan toe.

Alles dien je goed door te roeren totdat de honing helemaal is opgelost. Dit mengsel zal overigens het eerste moeten zijn dat je aan het begin van een dag binnenkrijgt.

Gemberthee

Het is bij de meeste mensen wel bekend dat gemberthee een aantal sterke medicinale voordelen kan bieden, uiteenlopend van de verlichting van keelpijn tot de vermindering van menstruatiepijn, maar niet iedereen is ervan op de hoogte dat gemberthee eveneens kan helpen om overtollig lichaamsgewicht kwijt te raken.

Gember is thermogeen, wat dus wil zeggen dat het je lichaamstemperatuur zal verhogen en je zo helpt om je lichaamsvet meer effectief te verbranden.

Om die reden zou je elke dag gemberthee moeten drinken om je inspanningen om buikvet kwijt te raken extra ondersteuning te bieden. Het drinken van deze kruidenthee kan je tevens helpen bij het afvallen.

Hoe ga je te werk:

Om te beginnen snijd je een halve gemberwortel in dunne plakjes. Vervolgens kook je een kop water en voegt de plakjes gember hieraan toe. Het geheel dien je daarna voor de duur van 10 minuten te laten trekken, daarna zeef je het water zodat je de gember gemakkelijk kunt verwijderen.

Voordat je de gemberthee gaat drinken kun je, indien je dit wenst, naar eigen smaak wat honing of vers citroensap toevoegen.

Knoflook

Knoflook staat bekend vanwege zijn uitstekende eigenschappen die overgewicht aan kunnen pakken. Onderzoeken hebben aan weten te tonen dat knoflook het proces van vetophoping in je lichaam kan belemmeren.

Bovenal zal het eten van knoflook ook de bloedsomloop in het lichaam soepeler laten verlopen. Hieronder hebben we een goede manier voor je uitgeschreven waarop knoflook je gezondheid ten goede kan komen.

Hoe ga je te werk:

Je begint met het uitpersen van het sap van een citroen in een kopje water. Vervolgens pers je drie teentjes knoflook erin uit en drink je het mengsel op. Voor het meest optimale resultaat dien je deze gewoonte iedere ochtend op een lege maag aan te houden.

Amandelen

Amandelen kunnen je eveneens helpen om je te dikke buik aan te pakken. De calorieën in deze noten hebben wellicht een minder goede reputatie als het gaat om het verliezen van overtollig lichaamsgewicht, maar amandelen kunnen je inspanningen voor het verliezen van overtollige kilootjes zeker prima ondersteunen.

bewust puur banner

De omega-3-vetzuren die in de amandelen zitten, kunnen je namelijk helpen bij de vermindering van het door je lichaam opgeslagen vet en je afvalpoging ondersteunen. Uit onderzoek is gebleken dat amandelen je zeker kunnen helpen als je je buikvet kwijt wilt raken.

detox sapkuur banner

Hoe ga je te werk:

Om te beginnen dien je 6 tot 8 amandelen weken in een beetje water. Daarna kun je de noten gaan schillen en ze ’s morgens als eerste voedingsmiddel opeten.

Appelazijn

Appelazijn is niet alleen in staat om extra smaak te geven aan je eten, maar kan eveneens heel goed voor je aan het werk worden gezet wanneer het gaat om het verliezen van buikvet wanneer je merkt dat dit je probleemzone is tijdens een poging om af te vallen.

De azijn zal je eetlust aan banden leggen en tevens helpen bij de verbranding van buikvet en je ook nog eens een langere tijd een vol gevoel bezorgen. Appelazijn kan bovendien op uiteenlopende manieren je gezondheid ten goede komen.

Hoe ga je te werk:

Aan een glas water voeg je 1tot 2 eetlepels appelazijn toe en drinkt dit voor elke maaltijd die je gaat gebruiken.

Munt

Munt is een uitstekend hulpmiddel bij het verminderen van buikvet door extra gal uit je galblaas te verwijderen. Gal zal je lichaam helpen bij het verteren en het opslaan van vetten.

Munt bevat van nature tevens weinig calorieën, maar wel antioxidanten die je stofwisseling kunnen verbeteren en je kunnen helpen om lichaamsvet kwijt te raken.

Hoe ga je te werk:

Je maakt allereerst een mengsel van wat munt- en korianderblaadjes. Hier pers je een beetje citroensap overheen om zo een ​​gladde pasta te krijgen. Aan de pasta voeg je een snuifje zout toe zodat er een soort chutney ontstaat die je in combinatie met bijvoorbeeld roti kunt serveren.

Aloë verasap

Op het moment dat je buik je zo in de weg zit dat je er snel iets aan wilt gaan doen, dan dien je het sap van aloë vera te gaan gebruiken. De sterolen in aloë vera blijken de concentratie buikvet te kunnen verlagen.

Tevens kan aloë vera een laxerende werking hebben en zo je helpen bij het kwijtraken van overtollig lichaamsgewicht.

Je moet er echter welvoor zorgen dat je het sap met mate gebruikt, want laxeermiddelen kunnen je stoelgang in de war sturen en zelfs leiden tot een zekere gevoelloosheid en spierzwakte in je darmen.

Hoe ga je te werk:

Meng allereerst twee eetlepels aloë verasap met een theelepel komijnpoeder. Dit mengselvoeg je vervolgens toe aan een half glas warm water. Het overigens is de bedoeling dat je dit magische drankje op een lege maag drinkt.

Het eerstvolgende uur is het niet de bedoeling dat je iets eet of drinkt.

Slotopmerking

Naast het gebruik van de hierboven beschreven middelen zul je ervoor moeten zorgen dat je een gezond dieet volgt en je elke dag voldoende aan lichaamsbeweging doet als je effectief af wilt gaan vallen. Je kunt dit dieetplan volgen in dat geval prima gebruiken om centimeters van je taille en buik kwijt te raken.

Krachttraining in combinatie met cardio-oefeningen werkt daadwerkelijk goed als je bezig bent met het verliezen van lichaamsgewicht, maar ook zogenaamde High Intensity Interval Training (HIIT) kan je helpen om een heleboel calorieën in slechts een korte tijd te verbranden.

naturaplaza superfoods banner