Take a fresh look at your lifestyle.

Ogen Laseren in Nederland of in het buitenland?

Ogen laten laseren in Nederland of in het buitenland?

 

single reizen online banner

Er zijn allerlei mogelijkheden om je ogen te laten laseren met keuze uit diverse behandeltechnieken. Daarnaast heb je de keuze om de ooglaserbehandeling in Nederland of in het buitenland te laten uitvoeren. De gedachte bestaat dat het in het buitenland veel goedkoper is om je ogen te laseren. In de praktijk blijkt dat het prijsverschil helemaal niet zo groot meer als voorheen. Daarom is het interessant om de verschillen eens nader onder de loep te nemen.

 

De prijs in Nederland en buitenland

Er zijn kosten verbonden aan ogen laseren, maar de prijs tussen een behandeling in Nederland en buitenland verschilt niet veel meer. Dat komt omdat er tegenwoordig meer keuze is uit geavanceerde ooglaserbehandelingen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om in Nederland een goedkope ooglaserbehandeling te ondergaan. Als je naar het buitenland gaat om je ogen te laten laseren, ben je extra geld kwijt. Denk maar aan de reiskosten en aan de verblijfskosten. Bovendien moet je ook rekening houden met nacontrole. In Nederland kan je naar de behandeling direct naar huis en gemakkelijk terugkomen voor een controle.

bewust puur banner

 

Nazorg in Nederland en buitenland

De nazorg is bij een ooglaserbehandeling in Nederland goed geregeld. Weet jij hoe het met de nazorg in het buitenland zit? Dat is toch wel een aspect om rekening mee te houden. Na de behandeling kan je niet zelfstandig naar huis rijden. Er moet dus iemand zijn die je in het buitenland vergezelt. Dat betekent ook nog eens dubbele kosten voor de reis en het verblijf. De nazorg is na het laseren van je ogen van groot belang. Het is tenslotte toch een ingreep op medisch gebied. De kans op complicaties is weliswaar heel klein, maar niet volledig uit te sluiten. In Nederland is er niet alleen snel contact te leggen, maar kan je bij eventuele complicaties ook direct hulp krijgen van de ooglaserkliniek. De nazorg is in het buitenland niet altijd overal even goed geregeld.

 

Gemak en snelheid

De belangrijkste reden om voor het laseren van ogen naar het buitenland te gaan, was altijd de prijs. Nu dat prijsverschil is weggevallen, is het veel gemakkelijker om de ooglaserbehandeling in Nederland te ondergaan. Dat gaat bovendien een stuk sneller, want je moet ook rekening houden met een intake. Je gaat in Nederland zo even op en neer naar de ooglaserkliniek. Bovendien is er nog een voordeel en dat is de garantie die je krijgt bij een ooglaserbehandeling. Zo kom je binnen de garantietermijn eventueel voor een gratis herbehandeling in aanmerking.

naturaplaza superfoods banner