Take a fresh look at your lifestyle.

Enkele opleidingen in de schoonheids- en cosmetica industrie

De schoonheidsindustrie groeit en het is een geweldige tijd om op dit gebied te werken. Als je je carrière in de wereld van cosmetica en schoonheid een boost wilt geven, zijn er verschillende opleidingen die je kunt volgen om de volgende stap te zetten.

single reizen online banner

Opleiding nagelstyliste

Een nagelstyliste voert manicures en pedicures uit, evenals andere diensten gerelateerd aan nagelverzorging. Ze zijn getraind om aantrekkelijke ontwerpen voor klanten te maken. Sommige nagelstylisten bieden aanvullende diensten zoals eeltverwijdering of voetmassages. Een opleiding nagelstyliste is een goede optie voor iemand die interesse heeft in dit vakgebied.

opleiding nagelstyliste

Opleiding tot schoonheidsspecialiste

Een carrière in de schoonheidsindustrie kan je ver brengen. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het werken met cosmetica, huidverzorgingsproducten en andere schoonheidsbehandelingen, dan is een opleiding tot schoonheidsspecialiste de juiste keuze. Een schoonheidsspecialiste is een opgeleide professional die huidanalyses, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen uitvoert. Je kunt trainingen volgen om een ​​goede schoonheidsspecialiste te worden via online cursussen zoals die van NHA.be.

Opleiding tot schoonheidsspecialiste bij NHA.be

bewust puur banner

Bachelor visagie voor beginners

Deze cursus is de perfecte plek om te beginnen als je wilt werken in de wereld van make-up. Je leert alles over het aanbrengen van foundation en poeder, maar ook over eyeliner en mascara. Deze cursus leert je ook hoe je de juiste producten kiest voor verschillende gelegenheden, huidtinten, oogvormen en gezichtsvormen. Bovendien laat het je zien hoe je haarproducten zoals gel of haarlak kunt gebruiken als onderdeel van je make-up routine.

opleiding visagie

Master visagie

Een master in visagie is een certificering die wordt gegeven aan visagisten die hun bekwaamheid op alle gebieden van schoonheid en cosmetica hebben bewezen. Je kunt vervolgens alle klanten een uitzonderlijke service bieden. Daarnaast kan dit je inkomsten potentieel binnen de branche aanzienlijk vergroten. Dit geeft je de mogelijkheid om meer te vragen voor verleende diensten of om je eigen bedrijf te openen.

vrouw zwart wit

Make-up voor bruiloften en fotoshoots

In deze training leer je hoe je op een professionele manier make-up aanbrengt voor bruiloften en fotoshoots. De training behandelt alles, van de basisprincipes van hoe een bruid eruit moet zien tot hoe je een prachtige bruidslook moet creëren. Je zult ook leren hoe je kleuren theorie kunt gebruiken bij het maken van foto’s voor fotoshoots.

naturaplaza superfoods banner